aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκραν φαβορί ο «Τζο»!

Γκραν φαβορί ο «Τζο»!

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Η ονοματολογία για τον αντικαταστάτη του Πάμπου Χριστοδούλου άρχισε πριν καν εκδοθεί το επίσημο ανακοινωθέν του διαζυγίου της Ομόνοιας με τον Κύπριο τεχνικό, ενώ πολλοί προπονητές μέσω των εκπροσώπων τους εξέφρασαν ενδιαφέρον για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας. Ωστόσο, όπως αποκάλυψαν χθες στον Active και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» οι Πανίκος Κωνσταντίνου και Ιάκωβος Κακουρής, το μεγάλο φαβορί για να παραλάβει τα κλειδιά των αποδυτηρίων του «Ηλίας Πούλλος» ακούει στο όνομα Τζόζεφ Τσινμπάουερ.

Διαβάστε επίσης: Μετά τον Νούνο, η σειρά του Αντράντε (pic)

Πρόκειται για 47χρονο Γερμανό τεχνικό, ο οποίος δεν εργάζεται από τον περασμένο Μάιο, τελευταία του ομάδα ήταν η Σεντ Γκάλεν (2015-17), ενώ στο παρελθόν εργάστηκε τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη ομάδα του Αμβούργου. Κάναμε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο και εντοπίσαμε διάφορα ενδιαφέροντα θέματα για το ποιόν του «Τζο», όπως του αρέσει να τον αποκαλούν. Σπουδαία καριέρα ως παίκτης δεν έκανε ποτέ, όμως ως επιχειρηματίας τα πήγε περίφημα. Σε ηλικία 24 ετών, όταν αγωνιζόταν στη Μάιντς με συμπαίκτη τον Γιούργκεν Κλοπ, συνδύαζε ποδόσφαιρο και δουλειά.

Διαβάστε επίσης: Χάρηκε με κάτι στην Ομόνοια ο Ασίς; (pic)

Εργαζόταν αρχικά ως οικονομικός σύμβουλος σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία και αργότερα ίδρυσε δική του εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων με έδρα τη Νυρεμβέργη, κερδίζοντα πολλά εκατομμύρια γερμανικά μάρκα! Πολλοί παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί του έχουν μόνο καλά λόγια να πουν γι’ αυτόν και θεωρούν ότι είναι ένας προπονητής που ξέρει να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και όπως ο ίδιος δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του, θέλει οι ομάδες του «πάντα να κάνουν το παιχνίδι τους και να αναζητούν το γκολ».

Διαβάστε επίσης: H αποχώρηση Πάμπου δεν θα είναι το μόνο μέτρο

Αυτός είναι εν συντομία ο Τσινμπάουερ που πολιορκείται από τους πράσινους, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν το θέμα του προπονητή εντός των επόμενων 48 ωρών, ούτως ώστε ο εκλεκτός να προλάβει να προπονήσει τους παίκτες και να καθήσει στον πάγκο της ομάδας στο ντέρμπι της Δευτέρας κόντρα στον Απόλλωνα. Αν ο «Τζο» απαντήσει αρνητικά στην πρόταση που ήδη του έγινε, τότε οι πράσινοι θα μπουν σε περαιτέρω συζητήσεις με τους άλλους υποψηφίους, με προτίμηση στον πρώην τεχνικό του Απόλλωνα, Πέδρο Εμανουέλ, ο οποίος προωθείται ως εναλλακτική λύση.

Διαβάστε επίσης: Νέα άσχημη εξέλιξη για τον Παναγή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ