aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμεθ: «Περίμενα το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα να τα κρίνει όλα, αλλά...»

Γκόμεθ: «Περίμενα το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα να τα κρίνει όλα, αλλά…»

Στο γεγονός πως και ο ίδιος περίμενε το ματς απέναντι στον Απόλλωνα τη Δευτέρα να τα κρίνει όλα, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Ομόνοια ο Ζόρντι Γκόμεθ, ενόψει του αυριανού ματς. Μίλησε παράλληλα για τα συναισθήματα του σε μια σεζόν με τα πάνω και τα κάτω της, αλλά και για τους οπαδούς της ομάδας που όπως τόνισε θα είναι ωραίο να τους δουν ξανά τη Δευτέρα.

Όσα δήλωσε ο Ζόρντι Γκόμεθ:

Τελευταίο παιχνίδι μιας μακράς σεζόν, απέναντι στον Απόλλων. Περιμένεις ένα διαφορετικό τύπο αγώνα μιας και είμαστε ήδη πρωταθλητές;

Ναι, προφανώς και είμαστε πρωταθλητές από την περασμένη εβδομάδα, τώρα δεν έχουμε πίεση για να κερδίζουμε αγώνες όμως είναι ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου και πάντα προσπαθούμε να το κερδίζουμε.

Όλοι περίμεναν ένα τελικό απέναντι στον Απόλλων όμως το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο…

Ναι. Για να είμαι ειλικρινής περίμενα αυτό το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα να είναι αυτό που θα τα κρίνει όλα, όμως είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να είμαστε πρωταθλητές μετά το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Τώρα είναι η στιγμή για να το απολαύσουμε και προφανώς στο επόμενο παιχνίδι θα προσπαθήσουμε να το διασκεδάσουμε.

Ποιο είναι το συναίσθημα σου μετά από αυτή τη μεγάλη σεζόν που φτάνει στο τέλος της;

Ήταν μεγάλη σεζόν με τα πάνω και τα κάτω της, όμως τελικά καταφέραμε να την κάνουμε μια πολύ καλή (σεζόν). Στην αρχή πετύχαμε την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα τελειώνουμε ως πρωταθλητές. Είναι μια τέλεια σεζόν για εμάς και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι.

Οι οπαδοί μας ήταν φοβεροί την Τρίτη, το πανηγύρισαν πολύ και είναι ενθουσιασμένοι με τον τίτλο. Τι μπορείς να τους πεις;

Ήταν ωραίο που τους είδαμε πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ και φυσικά μετά το παιχνίδι έξω από το γήπεδο καθώς πηγαίναμε στο προπονητικό κέντρο. Επίσης θα είναι ωραίο να τους δούμε ξανά τη Δευτέρα.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ