aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμεθ: «Όλοι βλέπουν την Ομόνοια και λένε…»

Γκόμεθ: «Όλοι βλέπουν την Ομόνοια και λένε…»

Ο Τζιόρντι Γκόμεθ μίλησε στην κάμερα του γραφείου Τύπου της Ομόνοιας και αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στη δική του παρουσία του μεχρί στιγμής αλλά και στον κόσμο της ομάδας του.

-Εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ. Πώς περιμένεις το παιχνίδι;

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι, αλλά πιστεύω πως βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αγωνίζομαστε στην έδρα μας, με τον κόσμο μας και όπως πάντα θέλουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

-Ποια είναι τα κλειδιά, σε αυτού του είδους τα παιχνίδια, για να έρθει η νίκη;

«Για να κερδίσουμε, πρέπει να είμαστε στα καλύτερα μας, γιατί η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε να κάνουμε αυτά που κάνουμε μέχρι τώρα, τότε έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε. Προφανώς, όπως έχω πει, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

-Η ομάδα είναι αήττητη στα ντέρμπι της φετινής σεζόν. Αυτό το στοιχείο παίζει σημαντικό ρόλο στην προετοιμασία;

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Θα αρχίσουμε αυτή την εβδομάδα με τα πράγματα στα οποία χρειάζεται να δουλέψουμε για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε. Θα πάμε στο παιχνίδι με την ίδια νοοτροπία που έχουμε μέχρι στιγμής στη σεζόν και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα από το πρώτο λεπτό».

-Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα είναι όλο και καλύτερη. Γιατί πιστεύεις συμβαίνει αυτό;

«Πιστεύω πώς το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίζουμε! Και όλοι βλέπουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και λένε “είναι καλή ομάδα”. Το κλειδί είναι πως προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να γίνομαστε καλύτεροι και αν επικεντρωθούμε σε αυτό τα αποτελέσματα θα έρθουν και τα αποτελέσματα έρχονται μέχρι στιγμής».

-Βρίσκεσαι σε πολύ καλή κατάσταση στη φετινή σεζόν και δείχνεις να απολαμβάνεις τα παιχνίδια…

«Όταν αγωνίζομαι προσπαθώ να απολαμβάνω το παιχνίδι. Προφανώς κερδίζουμε αυτή τη στιγμή, σκοράρουμε, όλοι το απολαμβάνουν όταν κερδίζεις και όπως έχω πει πρέπει να επικεντρωθούμε στο να γίνουμε καλύτεροι κάθε μέρα. Να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε γιατί πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση και όσο επικεντρωνόμαστε σε αυτό τα αποτελέσματα θα έρθουν 100%».

-Οι εμφανίσεις σου κάνουν τους φιλάθλους μας πολύ χαρούμενους. Ποιο είναι το μήνυμα σου;

«Απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα, τον Σύλλογο. Ξέρω πως θέλουν να βλέπουν την ομάδα να κερδίζει. Μέχρι στιγμής κερδίζουμε, έχουμε καλά αποτελέσματα και είμαι χαρούμενος που είναι και αυτοί χαρούμενοι. Το μόνο που μπορώ να πω, όχι μόνο εγώ, αλλά όλοι προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι, να βελτιώνονται, να βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και να τους δώσουμε καλά αποτελέσματα».

-Θα υπάρχει αρκετός κόσμος στο γήπεδο την Κυριακή. Τι θες να τους πεις;

«Ελπίζω να μπορέσουμε να γεμίσουμε το γήπεδο. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω είναι η τέλεια στιγμή για να έχουμε μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ