aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμεθ: «O κόσμος της Ομόνοιας θα δει πως θα αλλάξουμε την κατάσταση»

Γκόμεθ: «O κόσμος της Ομόνοιας θα δει πως θα αλλάξουμε την κατάσταση»

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Άνχελ Γκόμεθ τοποθετήθηκε μέσω του επίσημου καναλιού της ομάδας για την επόμενη μέρα του «τριφυλλιού». Μεταξύ άλλων, ο Ισπανός «έτρεψε» απεριόριστο σεβασμό στον κόσμο της ομάδας δηλώνοντας ότι δεν βρίσκει κανένα λόγο για να πει στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Πάφος FC (27/10, 17:00).

Διαβάστε επίσης: Γκόμεθ: «Μίλησα με τους παίχτες, όλη η ευθύνη ανήκει σ’ εμένα»

Αναλυτικά:

«Είναι προφανές. Είμαι και εγώ φίλαθλος της ομάδας αλλά και άλλων ομάδων. Είναι φυσιολογικό να μην είναι ικανοποιημένοι μαζί μας. Είμαι σίγουρος, 100% σίγουρος πως θα το αλλάξουμε αυτό. Δεν μπορώ να παρακαλέσω τον κόσμο μας να έρθει το Σάββατο για να είναι δίπλα στην ομάδα, γιατί πιστεύω δεν έχω κάποιο λόγο να το πω αυτό στους φιλάθλους μας. Όμως θα δουν πως θα αλλάξουμε την κατάσταση. Είμαι σίγουρος πως σε σύντομο χρονικό διάστημα οι φίλαθλοι θα είναι ξανά μαζί μας και θα αλλάξουμε την κατάσταση. Μπορώ να πω ότι λυπάμαι πολύ για τα τελευταία αποτελέσματα και τώρα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον κόσμο μας, να τους κοιτάξουμε στα μάτια και να τους πούμε: Εντάξει, δεν βρισκόμαστε σε καλή χρονικά στιγμή, αλλά δουλεύουμε πάρα πολύ για να την ανατρέψουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ