aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμεθ ενόψει Ανόρθωσης: «Έχουμε εξαιρετική ομάδα. Δεν είναι πρόβλημα οι απουσίες»

Γκόμεθ ενόψει Ανόρθωσης: «Έχουμε εξαιρετική ομάδα. Δεν είναι πρόβλημα οι απουσίες»

Δηλώσεις στην κάμερα της Ομόνοιας παραχώρησε ο αρχηγός των πρασίνων, Ζόρντι Γκόμεθ, ενόψει του αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Ανόρθωση. Μίλησε για το πως περιμένει το παιχνίδι, αναφέρθηκε στον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Καρμιώτισσα και εξήρε την ποιότητα του ρόστερ.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε πάλι τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαι σίγουρος πως με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε αυτή την στιγμή, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε τη νίκη. Όλες οι ομάδες γνωρίζουμε η μια την άλλη. Ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζονται, ξέρουμε αυτά που εμείς πρέπει να κάνουμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Φυσικά θα αναλύσουμε τον αντίπαλο μας όπως πάντα, αλλά πιστεύω πως όσο επικεντρωνόμαστε στους εαυτούς μας, τότε έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το προηγούμενο παιχνίδι με την Καρμιώτισσα: «Ήταν καλό παιχνίδι. Πολύ σημαντικοί τρεις βαθμοί, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Προφανώς είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, με τα γκολ, με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, αλλά τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με την Ανόρθωση. Είναι το τελευταίο του χρόνου και πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τις απουσίες: «Ο κάθε ένας στην ομάδα είναι ικανός να αγωνιστεί. Έχουμε κάποιους παίκτες εκτός λόγω του κορωνοϊού και των τραυματισμών, αλλά έχουμε εξαιρετική ομάδα και κάθε παίκτης που βρίσκεται στο ρόστερ είναι ικανός να κάνει πολύ καλή δουλειά. Το έχουμε δείξει αυτό και δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ