aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμεθ: «Δεν θα εγκατέλειπα χωρίς να ζήσω ξανά τον κόσμο» (vid)

Γκόμεθ: «Δεν θα εγκατέλειπα χωρίς να ζήσω ξανά τον κόσμο» (vid)

Ο αρχηγός της Ομόνοια, Ζόρντι Γκόμεθ, πραγματοποίησε δηλώσεις στην κάμερα του OFC TV μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τους πράσινους για ακόμη ένα χρόνο.

Αναλυτικά οι ερωτήσεις-απαντήσεις όπως έγιναν μεταξύ του γραφείου Τύπου της Ομόνοιας και του Καταλανού μέσου:

Πώς νιώθεις μετά την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου με τον σύλλογο;
«Είναι ωραίο που υπόγραψα για ένα χρόνο. Από όταν ήρθα εδώ, ήμουν πάντα πολύ χαρούμενος και πιστεύω ήταν μια σωστή απόφαση από εμένα το να μείνω ακόμη ένα χρόνο στον Σύλλογο».

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να αποδεχτείς την προσφορά της Ομόνοιας;
«Προφανώς είχαμε μια πολύ καλή σεζόν, έχουμε καλή ομάδα και αυτός είναι ένας λόγος. Επίσης αυτή τη χρονιά θα έχουμε κόσμο στο γήπεδο, έτσι δεν θα εγκατέλειπα τον Σύλλογο χωρίς να ζήσω την εμπειρία με τον κόσμο πίσω στο γήπεδο. Θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία ξανά. Φυσικά η οικογένεια μου είναι χαρούμενη στην Κύπρο και θεωρώ είναι η σωστή απόφαση για εμάς».

Είσαι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας. Οι ευθύνες είναι πολύ μεγαλύτερες τώρα…
Όπως είπα ήμουν πάντα πολύ καλά εδώ στον Σύλλογο. Έχουμε καλή ομάδα και καλό κόσμο, οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι που δουλεύουν στον Σύλλογο. Θεωρώ δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να είμαι αυτή τη στιγμή».

Είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις νέες προκλήσεις της επόμενης σεζόν;
«Προφανώς κερδίσαμε το πρωτάθλημα, προκριθήκαμε στην Ευρώπη αυτή τη σεζόν και έχουμε νέες προκλήσεις μπροστά μας. Τώρα οι απαιτήσεις θα είναι περισσότερες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι».

Οι οπαδοί σου ζήτησαν να μείνεις στην ομάδα και τώρα είναι πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Τι μπορείς να τους υποσχεθείς;
«Είμαι χαρούμενος που είναι χαρούμενοι που έμεινα, όμως όπως πάντα θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ξανά μια καλή σεζόν, ώστε να είναι χαρούμενοι και να μπορούν να το απολαύσουν βλέποντας την ομάδα μας».

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ