aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμεθ: «Αν είμαστε όλοι ενωμένοι…»

Γκόμεθ: «Αν είμαστε όλοι ενωμένοι…»

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Τζόρντι Γκόμεθ σχολιάζει το παιχνίδι με την Πάφο FC, τις συνθήκες στην ομάδα, αλλά και τις προοπτικές για τη συνέχεια.

Για το παιχνίδι με την Πάφο: «Το προσεγγίζουμε όπως πάντα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Γι’ αυτό το λόγο δουλεύουμε σκληρά  αυτή την εβδομάδα, για να είμαστε έτοιμοι ενόψει του αγώνα. Ξέρουμε πως δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Πιστεύω πως υπάρχει αυτοπεποίθηση στην ομάδα για να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια. Για κάποιο λόγο δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, αλλά είμαι σίγουρος πως αυτά θα έρθουν επειδή η ομάδα δουλεύει καλά. Είναι σημαντικό παιχνίδι μετά τις τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη».

Για την απογοήτευση του κόσμου: «Το γνωρίζουμε, ξέρουμε πως υπάρχει απογοήτευση σε όλους μας, στους φίλους μας και στον σύλλογο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφο και είμαι σίγουρος πως αν είμαστε όλοι ενωμένοι θα κερδίσουμε. Προφανώς δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, ηττηθήκαμε, αλλά πιστεύω πως σε κάποια διαστήματα η ομάδα αγωνίστηκε αρκετά καλά. Δεν ήμασταν τυχεροί για να πετύχουμε κάποια γκολ, προφανώς χάσαμε και κάποια πέναλτι, είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να συνεχίσουμε κι αν δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, τα αποτελέσματα θα έρθουν. Ο Σύλλογος είναι πολύ καλός και η πόλη το ίδιο. Οι φίλαθλοι είναι πολύ παθιασμένοι, οπόταν μέχρι στιγμής αισθάνομαι εξαιρετικά. Καταλαβαίνουμε τους φιλάθλους μας 100%. Είναι απογοητευμένοι επειδή δεν παίρνουμε θετικά αποτελέσματα. Το ίδιο και εμείς οι παίχτες. Καταλαβαίνουμε. Προσωπικά τους καταλαβαίνω. Πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα παιχνίδια για να τους κάνουμε χαρούμενους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ