aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμες: Τα κλειδιά ενόψει ΑΠΟΕΛ και η κυπριακή απόλαυση... (vid)

Γκόμες: Τα κλειδιά ενόψει ΑΠΟΕΛ και η κυπριακή απόλαυση… (vid)

Το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, έστειλε ο Βίτορ Γκόμες, μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας στο YouTube (OFCTV). Ο Πορτογάλος μέσος σχολιάζει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, αναφέρεται στα κλειδιά της νίκης, το κυπριακό πρωτάθλημα και στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο.

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, αυτό περιμένω. Τα κλειδιά για να έρθει η νίκη είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, να υπάρχει αλληλοκάλυψη όταν δεν έχουμε την μπάλα και να είμαστε συμπαγείς. Φυσικά όταν έχουμε την κατοχή να προσπαθήσουμε να πετύχουμε γκολ κάνοντας το παιχνίδι μας», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Ο «φάρος» για να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ

«Είναι καλή η πίεση που υπάρχει για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Όταν κερδίζουμε όλοι είναι χαρούμενοι, οπόταν πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο και ελπίζω να κερδίσουμε ακόμη περισσότερα παιχνίδια. Βρισκόμαστε σε καλή θέση στην κορυφή της βαθμολογίας και ελπίζω να κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια. Γι’ αυτόν τον λόγο εργαζόμαστε σκληρά για να δείχνουμε στα παιχνίδια τη δουλειά που κάνουμε», πρόσθεσε και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μπεργκ για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

«Είμαι νέος παίκτης, ήρθα φέτος και πιστεύω πως κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούργιο για τους συμπαίκτες μας. Αυτό είναι σημαντικό και είναι αυτό που βλέπετε στα παιχνίδια. Είναι κάτι φυσιολογικό γιατί δουλεύουμε κάθε μέρα μαζί και αισθανόμαστε καλά. Είναι ωραία εδώ, οι άνθρωποι είναι ευγενικοί, έχω μια φυσιολογική ζωή. Έρχομαι προπόνηση, επιστρέφω σπίτι ξεκουράζομαι, κοιμάμαι, βλέπω ταινίες. Ο καιρός στην Κύπρο είναι καλός. Είμαστε στον Νοέμβριο και ο καιρός είναι ακόμη ζεστός. Το απολαμβάνω εδώ…».

Και κατέληξε: «Το πρωτάθλημα είναι καλό. Θεωρώ πως υπάρχουν έξι μεγάλες ομάδες που η μια μπορεί να κερδίσει την άλλη. Υπάρχει ποιότητα στο πρωτάθλημά μας. Θέλω να πως στον κόσμο μας να έρθει να μας στηρίξει σε όλα τα ματς, όχι μόνο με τον ΑΠΟΕΛ, τους χρειαζόμαστε και όχι μόνο στις νίκες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ