aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμες: H υπόσχεση για ΑΠΟΕΛ και η σιγουριά για Λοΐζου - Κακουλλή

Γκόμες: H υπόσχεση για ΑΠΟΕΛ και η σιγουριά για Λοΐζου – Κακουλλή

Στην αποτελεσματικότητα της Ομόνοιας στο παιχνίδι με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου στάθηκε ο Βίτορ Γκόμες, μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης, μετά το τέλος του αγώνα με τους «βυσσινί» που βρήκε τους «πράσινους» νικητές με 3-0.

Ο Πορτογάλος μέσος του «τριφυλλιού» δήλωσε βέβαιος πως οι Κακουλλής και Λοΐζου θα παίξουν σε ψηλό επίπεδο αν συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ενώ υποσχέθηκε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τη νίκη επί της Ένωσης: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά εμείς το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Αγωνιστήκαμε πάρα πολύ καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτή τη φορά καταφέραμε να σκοράρουμε.  Στα προηγούμενα παιχνίδια δείξαμε αδυναμία στην τελική προσπάθεια, γιατί ενώ δημιουργήσαμε φάσεις δεν σκοράραμε».

Για το γκολ του Λοΐζου και τον Κακουλλή: «Είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι νεαροί, αλλά ποιοτικοί παίκτες. Αυτό που πρέπει να κάνουν είναι αυτό που έκαναν και σήμερα στο γήπεδο. Να μπαίνουν και να δείχνουν την ποιότητά τους. Πρέπει  να συνεχίσουν να προσπαθούν και είμαι σίγουρος ότι μπορούν να παίξουν σε ψηλό επίπεδο».

Για το ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί με τον ΑΠΟΕΛ: «Όλοι μας θέλουμε να παίζουμε σε τέτοια παιχνίδια. Περιμένουμε σαφώς ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.  Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε τα πάντα για να τους κατακτήσουμε».

Για το πόσο καθοριστικό είναι το ντέρμπι για την Ομόνοια: «Σίγουρα είναι σημαντικό παιχνίδι λόγω των τριών βαθμών, αλλά θέλουμε επίσης να αποδείξουμε ότι έχουμε τη δυνατότητα. Για να κατακτήσεις τίτλους πρέπει να μπορείς να κερδίζεις τέτοιου είδους παιχνίδια. Αρχίζουν πιο νωρίς για εμάς τα μεγάλα παιχνίδια».

Ένα μήνυμα στον κόσμο της Ομόνοιας: «Να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως έκαναν και σήμερα και κάνουν πάντα. Τους θέλουμε δίπλα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ