aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμες: «Έλειψε ο Γκόμεθ, πολύ καλός παίκτης ο Κατελάρης»

Γκόμες: «Έλειψε ο Γκόμεθ, πολύ καλός παίκτης ο Κατελάρης»

Στην κάμερα της PrimeTel μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Βίτορ Γκόμες, μετά την ισοπαλία με την Πάφο (0-0) ο οποίος αναφέρθηκε στο επόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση, στην παρουσία του Κατελάρη αλλά και στις εντυπώσεις του από το νησί μας.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι είχαμε περισσότερες και πιο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Ήμασταν καλύτεροι όμως η Πάφος πίεζε ψηλά και δεν μας άφηνε να παίξουμε όπως θέλουμε. Όταν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να πάρεις τη νίκη».

Για τις ευκαιρίες: «Θέλαμε σαφώς να σκοράρουμε. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό νομίζω είναι το πιο σημαντικό. Θα έρθουν και τα γκολ και θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι. Μου αρέσουν τέτοια παιχνίδια. Ξέρω είναι μια καλή ομάδα και είναι τώρα πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι ένα καλό τεστ για μας. Ήμασταν καλύτεροι πριν τα Χριστούγεννά και μετά τα Χριστούγεννα προσπαθούμε να κρατήσουμε αυτό το μομέντουμ. Ξέρουμε δεν κάνουμε ότι είναι ακριβώς δυνατό για να κερδίζουμε παιχνίδια».

Για την απουσία του Γκόμεθ και την παρουσία του Κατελάρη: «Ο Τζόρντι είναι ένας πάρα πολύ καλός ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό έλειψε από την ομάδα. Έπαιξε ο Φάνος που είναι επίσης καλός ποδοσφαιριστής. Έκανε το καλύτερο για την ομάδα. Είναι διαφορετικοί παίχτες αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε την Ομόνοια για να πετύχει τους στόχους της».

Για τον κόσμο και την Κύπρο: «Το απολαμβάνω. Όλοι είναι πολύ φιλικοί και με υποδέχθηκαν πάρα πολύ καλά. Πιστεύω πως και το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Πολλές ομάδες έχουν καλούς παίχτες. Προσπαθούμε για τον τίτλο. Θέλουμε να κερδίσουμε κάτι για την Ομόνοια, γι’ αυτό δουλεύουμε σκληρά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ