aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκόμες: «Είμαι σίγουρος, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Γκόμες: «Είμαι σίγουρος, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ο Βίτορ Γκόμες μίλησε για το παιχνίδι της Ομόνοιας απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος μέσος αναφέρθηκε στα «κλειδιά» για τη νίκη, την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και εξήγησε πώς πρέπει να αντιδράσει η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές.

Aναλυτικά οι δηλώσεις

Τέταρτη φετινή αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό. Περιμένεις παρόμοιο παιχνίδι όπως τα προηγούμενα τρία;

«Ναι, πάνω – κάτω θα είναι το ίδιο. Δεν έχουμε εύκολα παιχνίδια και πιστεύω ότι και αυτό θα είναι το ίδιο».

Ποια είναι τα «κλειδιά» για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς;

«Να είμαστε συμπαγείς αμυντικά, όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή να κάνουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε».

Πώς είναι η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά το αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι;

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, γνωρίζουμε τι ποιότητα έχουμε και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Από την εμπειρία σου, πώς πρέπει η ομάδα και οι παίκτες να αντιδράσουν μετά από την ήττα, η οποία ήρθε ύστερα από σχεδόν πέντε μήνες;

«Η αντίδραση πρέπει να είναι: Να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Όπως είπα και προηγουμένως ξέρουμε την ποιότητα μας, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και είμαι βέβαιος ότι θα πάμε σε αυτό το παιχνίδι με όλη μας τη δύναμη για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Οι φίλαθλοί μας είναι συνεχώς δίπλα στην ομάδα. Ποιο είναι το μήνυμά σου προς αυτούς;

«Να μας στηρίζουν όπως πάντα και να μας εμπιστεύονται γιατί είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ