aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκασπάρ Φρέιρε: «Επαφές με την Ομόνοια για νέο τριετές συμβόλαιο στον Φαμπιάνο»

Γκασπάρ Φρέιρε: «Επαφές με την Ομόνοια για νέο τριετές συμβόλαιο στον Φαμπιάνο»

Την αποκάλυψη πως βρίσκεται σε διαδικασία επαφών με την Ομόνοια για ανανέωση συμβολαίου του Φαμπιάνο Ριμπέιρο έκανε ο Γκασπάρ Φρέιρε. Ο ατζέντης του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, μιλώντας στην ιστοσελίδα gazzetta.gr σημείωσε πως δεν έχει δεχθεί κανένα τηλεφώνημα από πλευράς Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Ο μάνατζερ του Φαμπιάνο, Γκασπάρ Φρέιρε, μιλά στο Gazzetta και ρίχνει φως στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βραζιλιάνο πορτιέρε της Ομόνοιας.

Oι πληροφορίες ήθελαν τον Παναθηναϊκό να έχει δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον για τον πορτιέρε της Ομόνοιας, Φαμπιάνο, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο νησί. Ο Βραζιλιάνος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι του 2022 και αρκετές ομάδες έχουν τσεκάρει την περίπτωσή του.

Το Gazzetta επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του έμπειρου τερματοφύλακα, Γκασπάρ Φρέιρε που ξεκαθάρισε την κατάσταση και τα έως τώρα δεδομένα, υπογραμμίζοντας τα εξής:

«Δεν έχω καμία κλήση από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε διαδικασία συζητήσεων με την Ομόνοια για νέο τριετές συμβόλαιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ