aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκαρσία για το Ομόνοια-Γρανάδα: «Συγχαρητήρια σε όλους, δεν ξεχνάω…»

Γκαρσία για το Ομόνοια-Γρανάδα: «Συγχαρητήρια σε όλους, δεν ξεχνάω…»

Πρωτοτύπησε η Ομόνοια στο περιοδικό του προγράμματος του αγώνα της με τη Γρανάδα το βράδυ της Πέμπτης (4/11) στο ΓΣΠ στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, αφού σε αυτό φιλοξενείται και συνέντευξη του Ισπανού, πρώην επιθετικού των πρασίνων, Ροβέρτο Γκαρθία.

Ο υψηλόσωμος στράικερ, ο οποίος αγωνίστηκε με το «τριφύλλι» στο στήθος την περίοδο 2014-15, αναφέρθηκε στο παιχνίδι των πρασίνων απέναντι στους συμπατριώτες του εκφράζοντας μεταξύ άλλων την άποψη ότι η Ομόνοια μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γκαρσία αποκτήθηκε το Καλοκαίρι του ’14 όταν είχε μείνει ελεύθερος από τον Απόλλωνα, για να υπάρχει βάθος στην επιθετική γραμμή, αφού τότε βασικός ήταν Μικαέλ Ποτέ. Αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια και σκόραρε τέσσερις φορές, τρεις στο πρωτάθλημα και μια στο Γιουρόπα Λιγκ. Ακολούθως επέστρεψε στην πατρίδα του στην οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα όπου αγωνίζεται στην Ουνίον Αντάρβε.

«H Γρανάδα έχει πολλούς Ισπανούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν την ποιότητα για να κάνουν τη ζημιά. Είναι δυνατή και συμπαγής ομάδα για αυτό και έχει αυτή την πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Είναι και για την Γρανάδα η πρώτη συμμετοχή της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για αυτό και θέλει να διακριθεί», το αρχικό σχόλιο του Ισπανού επιθετικού που αγωνίστηκε 29 φορές με το τριφύλλι στο στήθος και σκόραρε 4 φορές.

Κληθείς να σχολιάσει τα πλεονεκτήματα της Γρανάδα τόνισε: «Όπως είπα έχει επικίνδυνους ποδοσφαιριστές στην επίθεση και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από τους αμυντικούς της Ομόνοιας. Η πολύ καλή πορεία που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη αποδεικνύουν το γεγονός αυτό. Μπορεί να μην έχει την αίγλη της Ρεάλ Μαδρίτης ή της Μπαρσελόνα, αλλά είναι μια ισπανική ομάδα που αγωνίζεται σε κορυφαίο πρωτάθλημα. Επίσης το γεγονός ότι έχει τον ίδιο προπονητή τα τελευταία τρία χρόνια είναι πολύ θετικό για αυτήν. Την ανέβασε από τη δεύτερη κατηγορία την πρώτη του σεζόν και ακολούθησε η περσινή πολύ καλή πορεία όπου τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ και φέτος είναι στα ψηλά της βαθμολογίας».

Στο ερώτημα αν ακόμη παρακολουθεί την πορεία της Ομόνοιας ανέφερε: «Ενημερώνομαι για την πορεία της Ομόνοιας και τα αποτελέσματα της. Παρακολούθησε τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την Αϊντχόφεν. Είναι πολύ καλό για την Ομόνοια που βρίσκεται σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και συγχαρητήρια σε όλους που τα καταφέρατε».

Καταλήγοντας μίλησε για τις αναμνήσεις του από την Κύπρο και την παρουσία του στην Ομόνοια: «Θυμάμαι τον αγώνα με την Ντινάμο Μόσχας. Δυστυχώς έγινε αυτό που έγινε και είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω. Ήταν λυπηρό για εμάς και για τον κόσμο της Ομόνοια. Ευτυχώς τα κατάφερε φέτος και πέτυχε τον στόχο της. Επίσης, θυμάμαι τον πολύ καλό μου φίλο Φώτη Παπουλή. Ένας πολύ καλός παίκτης που θα βοηθήσει την Ομόνοια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ