aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓκαφούρ: «Πρέπει να βγούμε μπροστά, δεν μπόρεσα να το χαρώ»

Γκαφούρ: «Πρέπει να βγούμε μπροστά, δεν μπόρεσα να το χαρώ»

Στη σημασία των νικηφόρων αποτελεσμάτων αρχής γενομένης από το εντός έδρας παιχνίδι με την Πάφος FC στάθηκε ο Μικαέλ Γκαφούρ, μιλώντας στο επίσημο περιοδικό της Ομόνοιας ενόψει της αναμέτρησης με την παφιακή ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι απέναντι στην Πάφο; «Χωρίς αμφιβολία το παιχνίδι με την Πάφο είναι πολύ σημαντικό. Θα έλεγα είναι σαν τελικός, καθώς δεν επιτρέπεται μια ομάδα σαν την Ομόνοια να μείνει για τρία παιχνίδια μακριά από τη νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση των παικτών, μίας μεγάλης ομάδας, τώρα που υπάρχει μεγάλη πίεση λόγω των αρνητικών αποτελεσμάτων; «Καταρχάς, πιστεύω πως η αντίδραση του κόσμου είναι δικαιολογημένη, δικαίως αισθάνονται άσχημα με την ομάδα αφού στα τρία τελευταία παιχνίδια χάσαμε, χωρίς μάλιστα να βάλουμε ούτε ένα γκολ. Εμείς τώρα πρέπει να βγούμε μπροστά, είμαστε μια καλή ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ξεκινώντας από το ερχόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίσουμε για να αποκτήσουμε ψυχολογία ξανά, καθώς η κατάσταση θα βελτιωθεί μόνο με νίκες».

Θεωρείτε πως αδικείτε τους εαυτούς σας με τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή της Ομόνοιας; «Σίγουρα. Πιστεύω πως δουλέψαμε πολύ σκληρά και έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να αφήσουμε πίσω μας τα αρνητικά αποτελέσματα και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πώς σχολιάζεις την πρώτη σου παρουσία στην ενδεκάδα της Ομόνοιας; «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη μου επίσημη συμμετοχή με την Ομόνοια, όμως δεν μπόρεσα να το χαρώ καθώς χάσαμε. Προσδοκώ σε καλύτερες μέρες και επιτυχίες με την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ