aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓιώτης Δημητρίου: «Εδώκετε ούλλοι πάνω τζαι εξιτιμάζετέ με»

Γιώτης Δημητρίου: «Εδώκετε ούλλοι πάνω τζαι εξιτιμάζετέ με»

Mέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, o Γιώτης Δημητρίου τοποθετείται για τις αντιδράσεις που υπήρξαν μετά τη γραπτή του δήλωση.

Διαβάστε επίσης: Ιδού το πλάνο του Γιώτη Δημητρίου για την Ομόνοια FC Ltd

Αναλυτικά:

«Παιθκιά έλεος!!! Εδώκετε ούλλοι πάνω τζαι εξιτιμάζετέ με! Ακούσετε εμένα να πω ποττέ ότι η Ομόνοια πρέπει να αλλάξει ύμνο; Το τι είπα είναι ότι πρέπει να γίνει μια καινούρια έκδοση του ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ύμνου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ η μελωδία του παλιού! Ακούσετε να πω ότι θέλω να καταργήσω το έμβλημα της ομάδας μας; Είπα πρέπει να επανασχεδιαστεί σε μια μοντέρνα έκδοση ΧΩΡΙΣ να ξεφύγει από το ορίτζιναλ τριφύλλι! Δηλαδή αν κάνω ένα έμβλημα με λλίο ζαομένο το τριφύλλι και φατσάρει πιο μοντέρνο εν να με κρεμάσετε; Δαμέ όλες οι μεγάλες ομάδες αλλάζουν έμβλημα κάθε λλία χρόνια, δέστε τις φωτογραφίες πιο κάτω. Έγραψα θκιακόσια πράματα που πρέπει να γίνουν στην ομάδα μας και το μόνο που ασχοληθήκατε είναι ο ύμνος και το έμβλημα; Ακόμα εν ανάλαβα και εππέστε πάνω μου τζαι εξιτιμάζετέ με! Έλεος παιθκιά, εν έχουμε σωτηρία! Είμαι πολύ απογοητευμένος».

Διαβάστε επίσης: Ηχητικό: Αποκαλυπτικός Γιώτης Δημητρίου στον Active

Διαβάστε επίσης: «Είναι φοβητσιάρικο το ποσό των €17.000.000»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ