aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓιώτης: «Αυτός που έλεγε ότι ο γιος μου εν ΑΠΟΕΛίστας...»

Γιώτης: «Αυτός που έλεγε ότι ο γιος μου εν ΑΠΟΕΛίστας…»

Ο Γιώτης Δημητρίου, ο γνωστός επιχειρηματίας που εξέφρασε ενδιαφέρον πριν από λίγο καιρό για να εμπλακεί στα διοικητικά της Ομόνοιας σε περίπτωση που δημιουργηθεί εταιρεία για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μπήκε στον κόπο και απάντησε σε κάποιες απορίες-σχόλια οπαδών του «τριφυλλιού» στο Facebook.

Αυτό βέβαια, έγινε σε μία κοινοποίηση που έκανε η ιστοσελίδα μας σε οπαδική ομάδα στο εν λόγω Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, σχετικά με τη χθεσινή του γραπτή δήλωση (διαβάστε εδώ).

Σε απορία γιατί δεν αναφέρει ποιοι τον χαρακτήριζαν «αχάπαρο» και ότι «δεν είναι σοβαρός», απάντησε: «Φίλε τζείνος που έβαλε ποστ ότι ο γιος μου εν ΑΠΟΕΛίστας εν μεσα στον συνδυασμό του Λώρη τσαι τζεινος που ελάλε ότι εν είμαι σοβαρός εν μες το συμβούλιο τωρά».

Όταν του αναφέρθηκε «είπα φίλε μου ότι ίσως έχεις δίκαιο όμως ο σκοπός μας ποιος είναι, να μείνουμε διχασμένοι; Μόνο ζημιά θα κάνουμε». Και απάντησε ο Γιώτης «Τι εισηγείσαι; Να πάνω να υποστηρίξω εκείνον που έλεγε ότι δεν είμαι σοβαρός, για να περάσει η δική του πρόταση; Όχι φίλε, μακριά κι αγαπημένοι».

«Να υποστηρίξεις το καλό της Ομόνοιας, όποιο κι αν είναι», είπε ένας άλλος Ομονοιάτης και απάντησε ο Γιώτης: «Την Ομόνοια θα την υποστηρίξω».

«Θα ήθελα να ρωτήσω τον Γιώτη κατά πόσο είναι σωστό και αν μπορούν να δώσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα στον Παπασταύρου χωρίς να περάσει από καταστατική Συνέλευση», διερωτήθηκε ο αρχικός φίλος της Ομόνοιας. «Ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουν, θα πάρουν γνωμάτευση από δικηγόρο», απάντησε ο Γιώτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ