aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Γίνονται σημαντικές επενδύσεις στην Ομόνοια»

«Γίνονται σημαντικές επενδύσεις στην Ομόνοια»

Τα πολλά οφέλη της νίκης επί της Δόξας 2-1 με ανατροπή τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου μιλώντας στην κάμερα της Cytavision στο τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Είναι πολύ σημαντική η νίκη. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί, είναι οι ανάσες που μας δίνει. Έχουμε τώρα διακοπή και θα μπορούμε να δουλέψουμε σε τομείς που πρέπει. Πλέον το επόμενο μας παιχνίδι με την Ανόρθωση είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε και ο κόσμος μας να προετοιμάζεται από τώρα.

Ήρθε η νίκη με ανατροπή και έχοντας να αντιμετωπίσουμε σημαντικές απουσίες. Η εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών, τα γκολ από τους Ραμίρες και Σοάρες, είναι ανάσες για εμάς. Μας περιμένει πολλή δουλειά, γίνονται σημαντικές επενδύσεις και είμαστε σίγουροι πως σε βάθος χρόνου θα δούμε αποτελέσματα.

Νομίζω και ο κόσμος είχε ανάγκη αυτή τη νίκη, ακούσαμε και τα πρώτα συνθήματα μετά το τέλος του αγώνα. Έδωσε μεγάλη βοήθεια στην ομάδα και δίνουμε ραντεβού στο παιχνίδι με την Ανόρθωση»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ