aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓίνεται της… αριστεράς στην Ομόνοια

Γίνεται της… αριστεράς στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Ο Ίσμα Λόπεθ προβάρει τα πράσινα της Ομόνοιας. Ο Ισπανός αριστερός μπακ συμφώνησε με τον Άνχελ Γκόμεθ και τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Κύπρο για τις υπογραφές των συμβολαίων. Μετά από πέντε διαδοχικές σεζόν στην Σπόρτινγκ Χιχόν ο 28χρονος άσος αποχωρεί και βγαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα εκτός Ισπανίας για χάρη της Ομόνοιας.

Ο Λόπεθ θα αποτελέσει το τέταρτο καλοκαιρινό απόκτημα των πρασίνων για την αριστερή πλευρά. Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί ήδη οι ακραίοι επιθετικοί Εντρένα και Ζίβετς, ενώ ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας πρέπει να θεωρείται και ο 19χρονος Ισπανός μπακ Κριστιάν Μανρίκες Ντίας.

Διαβάστε επίσης: Μάθημα για την ιστορία της Ομόνοιας και ομιλία μέσω skype από Παπασταύρου

Ολοκαίνουργια αριστερή πλευρά φτιάχνουν στην Ομόνοια οι Άνχελ Γκόμεθ και Χουάν Κάρλος Ολίβα, ενώ αξίζει να τονίσουμε πως και ο επιτελικός μέσος, Χουάν-Άνχελ Αλμπίν είναι αριστεροπόδαρος, καθώς επίσης και ο Λόε που προορίζεται για αριστερός ανασταλτικός μέσος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Γίνεται «φούριας ρόχας», έρχεται (και) ο Ίσμα Λόπεθ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ