aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓιατί ο Μαργκάσα δεν παίρνει κλήση;

Γιατί ο Μαργκάσα δεν παίρνει κλήση;

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

Αρκετός κόσμος αναρωτιέται γιατί ο Ρενάτο Μαργκάσα δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα για το αυριανό παιχνίδι με το Βέλγιο.

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, ο οποίος εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την κυπριακή υπηκοότητα και φυσικά το δικαίωμα να αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δεν φαίνεται (προς το παρόν) να βρίσκεται στα πλάνα του Χριστάκη Χριστοφόρου.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν βρίσκεται στις κλήσεις του Ομοσπονδιακού τεχνικού και κανείς άλλος, αφού από θέμα γραφειοκρατίας τα πάντα είναι εδώ και καιρό τακτοποιημένα.

Και φυσικά ο Χριστοφόρου γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα γιατί δεν υπολογίζει στον Μαργκάσα, όμως η αλήθεια είναι πως ο ίδιος μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις στο γήπεδο (αριστερός ακραίος αμυντικός, ανασταλτικός μέσος), ενώ διακρίνεται για το πάθος και την εργατικότητα του.

Ίσως, στο μέλλον να γίνει και αυτό, αφού ο αρχηγός της Ομόνοιας δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου. Τόσα χρόνια εδώ αισθάνεται ήδη ένας από εμάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ