aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓιατί να επιλέξουν την Ομόνοια…

Γιατί να επιλέξουν την Ομόνοια…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Οι φίλοι της Ομόνοιας μπορεί να ανυπομονούν για τις επόμενες μετεγγραφές (μετά τον Καντέ) και όσο περνά ο καιρός και δεν προκύπτει ανακοίνωση να ανησυχούν σε κάποιο βαθμό, όμως αυτό που προέχει για τον Πάμπο Χριστοδούλου είναι να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές. Γι’ αυτό και δεν βιάζεται, θέλοντας να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα πετύχει ο ίδιος και η Ομόνοια.

Οι πράσινοι, όπως πληροφορούμαστε, έχουν έλθει σε συμφωνία με 5-6 περιπτώσεις παικτών για να καλύψουν ισάριθμες θέσεις στο ρόστερ και αποτελούν τις πρώτες επιλογές του προπονητή. Γιατί δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές; Επειδή έχουν δεχθεί κρούση και από άλλες ομάδες και θέλουν να ζυγίσουν όλα τα δεδομένα πριν καταλήξουν για τις υπογραφές. «Ναι, ενδιαφέρομαι αλλά θέλω λίγο χρόνο για να λάβω την απόφασή μου», φαίνεται να είναι η θέση των ποδοσφαιριστών. Γι’ αυτό και ο τεχνικός του «τριφυλλιού», είναι στο στάδιο που προσπαθεί να πείσει και να κερδίσει τους ποδοσφαιριστές και τους εκπροσώπους τους, γιατί να επιλέξουν την Ομόνοια.

Ναι, η απουσία της ομάδας από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα δεν βοηθά, όμως ο Πάμπος Χριστοδούλου… πατά σε άλλα σημεία. Ποια είναι αυτά; Το εκτόπισμα της Ομόνοιας, που είναι μια μεγάλη ομάδα έστω κι αν έμεινε εκτός Ευρώπης και είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια. Την προοπτική που τους παρέχει η Ομόνοια αφού θα έχει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και την επόμενη περίοδο, εκτός απροόπτου, θα δηλώσει Ευρωπαία. Επίσης, η ιστορία, οι τίτλοι και ο κόσμος, είναι κάτι που χρησιμοποιεί ο τεχνικός της ομάδας για να πείσει τους εκλεκτούς του για το ρόστερ.

Με βάση τα πιο πάνω, ανά πάσαν στιγμήν μπορεί να προκύψει οριστική συμφωνία, υπογραφή συμβολαίου και ανακοίνωση μετεγγραφής. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θέλει να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια αφού στοχεύει να υλοποιήσει όσον το δυνατό περισσότερες μετεγγραφές ποδοσφαιριστών που αποτελούν προτεραιότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ