aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Για τους βαθμούς και τον κόσμο της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Είναι ένα, αν όχι παραπάνω, επίπεδο καλύτερη από την Μπάναντς και το «φώναξε» με την παρουσία της στον πρώτο αγώνα στο Ερεβάν και τη νίκη, που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη. Στον σημερινό επαναληπτικό στο ΓΣΠ, η Ομόνοια θα επιδιώξει να σφραγίσει το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση με δεύτερη επιτυχία.

Το θέλει αυτό για τους βαθμούς στην Ευρώπη, που είναι απαραίτητοι για να μπορέσει να κάνει άλμα στην κατάταξη και να επωφεληθεί τα επόμενα χρόνια, αλλά και για να δώσει χαρά στον κόσμο της. Οι φίλοι της Ομόνοιας θα δώσουν μαζικό «παρών» το απόγευμα και αναμένουν να δουν την ομάδα τους να παίζει ακόμη καλύτερα και να φθάνει σε άνετη επικράτηση. Παρόλο που αυτό που αποτελεί προτεραιότητα είναι η πρόκριση και η παρουσία της ομάδας στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Τζον Κάρβερ μια βδομάδα μετά το πρώτο ματς αναμένεται πιο έτοιμη αλλά και… διαβασμένη, όσον αφορά στον αντίπαλο. Περιορίζοντας αμυντικά τον Μπουράεφ, που έδειξε να είναι ο πιο επικίνδυνος επιθετικός της Μπάναντς, αλλά παράλληλα να επιδείξει αποτελεσματικότητα, αφού αναμένεται να βάλει πίεση και να φτιάξει ευκαιρίες, τότε η Ομόνοια θα είναι πολύ κοντά σε υλοποίηση του στόχου της. Επίσης, ένα γρήγορο γκολ θα συμβάλει για άνετη επικράτηση.

Η απουσία του Χριστοφή, που ως γνωστόν θα προφυλαχθεί μετά το μικροπρόβλημα που αποκόμισε στο πρώτο ματς, θα επιφέρει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Αγκάγιεφ, αν και υποψήφιος είναι και ο Κλέιτον. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι ίδιοι που άρχισαν το ματς στην Αρμενία, ενώ ο Άγγλος τεχνικός θα παρουσιάσει την ομάδα του και πάλι με δυο επιθετικούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ