aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΓερή καμπάνα σε Φυλακτού και... σε όλο τον Άρη!

Γερή καμπάνα σε Φυλακτού και… σε όλο τον Άρη!

Πρωί πρωί ανακοίνωσε τις αποφάσεις του ο Αθλητικός Δικαστής, Αριστοτέλης Βρυωνίδης. Ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Γεράσιμος Φυλακτού τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο γιατί γιατί έβρισε τους διαιτητές στον αγώνα με την Ένωση. Από εκεί και πέρα, βαριές τιμωρίες επιβλήθηκαν και… σε όλο τον Άρη.

Εκτός από το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Σύλλογο τιμωρήθηκαν οι Κυριάκος Παναγή και Κωνσταντίνος Πάγκαλος με αποκλεισμό  τριών μηνών (από 7 Μαρτίου 2018) και πρόστιμο για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον Διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου.

Επίσης, ο Μάρκος Μαραγκουδάκης τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών και πρόστιμο γιατί αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Στον προπονητή Νίκο Παναγιώτου επιβλήθηκε ποινή δύο αγωνιστικών και πρόστιμο για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξε προς τον Διαιτητή μετά το τέλος του αγώνα με τους μαυροπράσινους.

Τέλος, με πρόστιμο τιμωρήθηκαν οι Αντρέας Φράγκος και Θανάσης Μουλόπουλος για αντιαθλητική συμπεριφορά που επέδειξαν προς τον δεύτερο βοηθό μετά το τέλος του αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου. Δείτε εδώ όλες τις αποφάσεις από τον Αθλητικό Δικαστή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ