aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓεωργίου: «Εγώ θα χτυπούσα με βασική ομάδα τον ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής παίρνει ρίσκα»

Γεωργίου: «Εγώ θα χτυπούσα με βασική ομάδα τον ΑΠΟΕΛ. Ο προπονητής παίρνει ρίσκα»

Στο ρίσκο του εκτεταμένου rotation που πραγματοποίησε ο Χένινγκ Μπεργκ στον επαναληπτικό προημιτελικό αγώνα κυπέλου με τον ΑΠΟΕΛ στάθηκε ο Νικόλας Γεωργίου. Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι ο ίδιος δεν θα έπραττε κάτι τέτοιο, ενώ δήλωσε βέβαιος ότι η προσπάθεια των πρασίνων για κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν θα επηρεαστεί από τον αποκλεισμό στο κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Ο προπονητής παίρνει τα ρίσκα, έτσι επέλεξε, αρκετοί παίκτες δεν είχαν χρησιμοποιηθεί σε αρκετά παιχνίδια. Η Ομόνοια ήταν εκτός ρυθμού στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ήταν πολύ καλύτερη. Το πλάνο δούλευε για 80 λεπτά. Έβλεπες στο πρώτο ημίχρονο ότι η ομάδα δεν είχε συνοχή, θεωρώ ότι πήρε το ρίσκο και ως ένα σημείο βγήκε. Εγώ θα χτυπούσα με βασική ομάδα τον ΑΠΟΕΛ».

Για την επόμενη μέρα του αποκλεισμού: «Η Ομόνοια πρέπει να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα, αυτός είναι ο στόχος, της έμεινε ο πιο σημαντικός στόχος και μπορεί να το κατακτήσει. Στόχος είναι η νίκη το Σάββατο με την ΑΕΛ».

Εάν θα επηρεαστεί η Ομόνοια από τον αποκλεισμό; «Δεν νομίζω να επηρεαστεί, οι παίκτες δεν σκέφτονται όπως τους φιλάθλους, θέλουν να αποδείξουν πολλά πράγματα. Ομόνοια και ΑΕΛ έχουν προβάδισμα σε σχέση με τις άλλες ομάδες, θα δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ