aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΓάμος για Τόμας Ντoλ

Γάμος για Τόμας Ντoλ

Ένας από του πολλούς προπονητές που προτάθηκαν στην Ομόνοια ήταν και ο Τόμας Ντολ, ωστόσο ο Νεόφυτος Λάρκου δεν προχώρησε τις επαφές μαζί του καθώς επέλεξε άλλον εκλεκτό για τον «πράσινο» πάγκο.

Μπορεί ο «γάμος» με τους «τριφυλλοφόρους» να μην έγινε ποτέ, όμως ο Γερμανός τεχνικός φρόντισε να προχωρήσει στην τέλεση κανονικού γάμου, με την αγαπημένη του Ίεφραου Εντίνα, την οποία γνώρισε από την παρουσία του στην Ουγγαρία και τη Φερεντσβάρος. Είναι η τρίτη γυναίκα που παντρεύεται μετά τις Sina και Biljana.

Στην παρουσία 70 καλεσμένων, ο 53χρονος προπονητής ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Ουγγαρέζα σύντροφό του στο κτήμα «Villa Vitae» στην Βουδαπέστη. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η νύφη τήρησε το έθιμο της καθυστέρησης περίπου 20 λεπτά, όμως λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην ουγγρική γλώσσα αλλά με διερμηνέα να την μεταφράζει ταυτόχρονα στα γερμανικά για τον Ντολ. Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και σύμφωνα με την «Bild» το μενού είχε συκώτι χήνας, ψητή πάπια και γκούλας (σ.σ το πιο γνωστό φαγητό της ουγγρικής κουζίνας).

Edina με τον καλύτερο άνθρωπο Torsten Walter, Thomas Doll και Magdalena Walter (από αριστερά)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ