aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΦύλαξαν δυνάμεις για τη φιέστα! (pics)

Φύλαξαν δυνάμεις για τη φιέστα! (pics)

Ο αρχηγός της ομάδας Πετόσφαιρας της Ομόνοιας, Σωτήρης Πετρακίδης, σήκωσε στον ουρανό το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία του τμήματος, στιγμή που αποτέλεσε το επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που κατέβαλε η ομάδα κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2016-17. 

Η απονομή του τροπαίου πραγματοποιήθηκε στο «Ελευθερία», στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Τμήμα Πετόσφαιρας, τα έσοδα της οποίας προσφέρθηκαν στο ίδρυμα «Ελπίδα», το οποίο στηρίζει παιδάκια που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Η εκδήλωση είχε ξεκινήσει με αγώνα ενός σετ ανάμεσα στην ομάδα εφήβων και της ομάδας κορασίδων της Ομόνοιας. Ακολούθησε φιλικός αγώνας της Ομόνοιας με αντίπαλο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου, όπου οι πράσινοι έχασαν με 1-3 στο μοναδικό σημείο που χαλάρωσαν φέτος στη σεζόν.

Οι… πράσινοι λεβέντες του φιλέ, όπως αναφέρεται στο Omonoianews, φύλαξαν την όρεξη τους για τους πανηγυρισμούς που ακολούθησαν και την απονομή. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις και δημοπρασίες και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή του πρωταθλήματος.

Δείτε φωτογραφίες:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ