aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦτιάχνουν κλίμα ενόψει ΑΠΟΕΛ

Φτιάχνουν κλίμα ενόψει ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μήπως θυμάται κανείς πότε ήταν η τελευταία φορά που η Ομόνοια πραγματοποίησε ανοικτή προπόνηση για το κοινό; Πάει καιρός, πολύς καιρός. Τουλάχιστον στην τρέχουσα σεζόν με τίποτα.

Αυτό θα γίνει αύριο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το «αιώνιο» ντέρμπι. Κίνηση που είναι ξεκάθαρο πως γίνεται, για να φτιάξουν κλίμα, να τονωθεί ακόμη περισσότερο το ηθικό των παικτών για το σημαντικό ματς του Σαββάτου. Όπως ενημέρωσε χθες το σωματείο, η προπόνηση, που θα αρχίσει στις 16:00 στο «Ηλίας Πούλλος» θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να οδηγήσει δεκάδες φίλους της ομάδας στο προπονητικό κέντρο, θέλοντας να εμψυχώσουν τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές, προσδοκώντας στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση και κυρίως το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Άλλωστε, έχουν περάσει τριάμισι και πλέον χρόνια από την τελευταία νίκη σε «αιώνιο» ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ