aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦτιάχνει τα όνειρά της!

Φτιάχνει τα όνειρά της!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τα ψέματα τελείωσαν. Η Ομόνοια ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης και θέλει το ταξίδι της να είναι όσο το δυνατόν πιο μακρινό και να έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Ως γνωστόν, οι πράσινοι ψάχνουν απεγνωσμένα τα τελευταία χρόνια πρόκρισή τους σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Για την ώρα τουλάχιστον κάτι τέτοιο δεν συζητείται αφού, όπως υποστηρίζουν στον σύλλογο της Λευκωσίας, είναι πρόωρο. Θα επιδιώξουν να κάνουν ένα-ένα τα βήματά τους και όπου τους βγάλει. Αντίπαλος της Ομόνοιας σήμερα η Μπάναντς Ερεβάν Αρμενίας (19:00), στον πρώτο αγώνα για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Μια ομάδα που δεν έχει την εμπειρία αλλά και το εκτόπισμα της Ομόνοιας, όμως αυτό δεν παρασύρει τον Τζον Κάρβερ και τους συνεργάτες του.

Αντιθέτως, ο Άγγλος τεχνικός έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, αφού από τη μια η αντίπαλός τους δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή και από την άλλη η Ομόνοια δεν είναι απόλυτα έτοιμη αυτή την εποχή σε συνδυασμό με ελλείψεις και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Είναι η πρώτη επίσημη μάχη και τα πρώτα «τερτίπια» αφού όλοι αναμένουν με αγωνία να δουν την ομάδα του «τριφυλλιού» πώς θα παρουσιαστεί και σε ποιο βαθμό θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Η Ομόνοια θα αναζητήσει αποτέλεσμα που θα τη χρίζει ως το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση ενόψει και του επαναληπτικού στο ΓΣΠ. Το ιδανικό θα είναι να φθάσει στη νίκη με μηδέν παθητικό. Με αυτό τον τρόπο θα επιβεβαιώσει και τον τίτλο του φαβορί.

Το τεχνικό τιμ «διάβασε» την Μπάναντς, γνωρίζει σε καλό βαθμό το τι θα αντιμετωπίσει και εκφράζεται συγκρατημένη αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που πρόκειται για το πρώτο επίσημο ματς, μόλις στις 30 Ιουνίου και μάλιστα εκτός έδρας, ο αρχικός στόχος είναι το αποτέλεσμα.

Αν μπορέσει να συνδυάσει και καλή εμφάνιση, θα είναι το ιδανικότερο. Ωστόσο, σε τέτοια ματς αυτό που μετρά είναι η ουσία και υπάρχει ο χρόνος να φθάσει στο επίπεδο που όλοι θέλουν στην Ομόνοια για να έχουν απαιτήσεις και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ