aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦτιάχνει οικογενειακή κερκίδα η Ομόνοια

Φτιάχνει οικογενειακή κερκίδα η Ομόνοια

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Χείρα βοηθείας σε οικογένειες με οικονομικά προβλήματα θα δώσει η Ομόνοια για τους εντός έδρας αγώνες της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy οι πράσινοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν οικογενειακό πακέτο σε προσιτή τιμή (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πακέτο 15 ευρώ) σε οικογένειες που δεν είναι σε θέση να καλύψουν οικονομικά την αγορά εισιτηρίου.

Τα εν λόγω πακέτα θα αφορούν μεμονωμένα τους εντός έδρας αγώνες και όχι με τη μορφή εισιτηρίου διαρκείας. Περαιτέρω πληροφορίες για τους δικαιούχους και τον τρόπο λειτουργίας του οικογενειακού πακέτου θα δοθούν στη δημοσιότητα τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Και (νέες) αποχωρήσεις

Στο τριφύλλι γίνονται σκέψεις και για εξυπηρέτηση στη μεταφορά οικογενειών που διαμένουν σε άλλες πόλεις πλην της Λευκωσίας με λεωφορεία, ώστε να αποφορτίζονται από τα έξοδα βενζίνης που απαιτούνται και αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για προσέλκυση φιλάθλων στο γήπεδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ