aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦρέντμπεργκ: Η ομονοιάτικη «ανύπαρκτη υπομονή»

Φρέντμπεργκ: Η ομονοιάτικη «ανύπαρκτη υπομονή»

Ο τεχνικός διευθυντής ακαδημίας της Ομόνοιας, Γέσπερ Φρέντμπεργκ, μίλησε στην ιστοσελίδα της Δανίας «Βold.dk», για ό, τι συμβαίνει στο πράσινο οικοδόμημα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δανός βρισκόταν στον πάγκο του «τριφυλλιού» στον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, μαζί με τον Άκη Ιωακείμ αφού είχε προηγηθεί η αποδέσμευση του Τζον Κάρβερ.

Για την κατάσταση στην ομάδα είπε: «Υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα. Πριν ολοκληρωθεί ο αγώνας (σ.σ με τον Απόλλων στο κύπελλο) υπήρξε ένταση και τις επόμενες ημέρες απολύθηκε όλο το τεχνικό τιμ».

«Δεν υπάρχει κάποιο Plan-B και δεν ξέρω εάν θα είμαι στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν ή εάν θα υπάρξει νέος προπονητής. Θα έχω μία συνάντηση σύντομα για να ενημερωθώ. Μου αρέσει η προπόνηση και οι στιγμές στο γήπεδο. Αυτή τη στιγμή, είμαστε μαζί με τον προπονητή της ομάδας U21 και περιμένουμε να μάθουμε πως θα συνεχίσει η ομάδα», πρόσθεσε.

Για το πως είναι πλέον το πρόγραμμα ως μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας: «Είναι όντως ενθουσιώδες. Πάντα ήθελα να γίνω ξανά πρώτος προπονητής. Δεν είναι βέβαια ακριβώς έτσι τα πράγματα και δεν είναι όπως το ονειρεύτηκα, όμως οι παίκτες και ο κόσμος με εκτιμούν. Είναι σημαντικό που κάλεσαν εμένα».

Για το πόστο που του αρέσει: «Σίγουρα μου αρέσει και ο ρόλος του Τεχνικού Διευθυντή στις ακαδημίες, όμως εάν μου ζητηθεί να συνεχίσω, μπορώ να αντεπεξέλθω. Επίσης θα συνεχίσω να στηρίζω το οποιοδήποτε τεχνικό τιμ και τον Τεχνικό Διευθυντή της ομάδας. Τώρα όμως πήρα την πρόκληση».

Τέλος σχολίασε την Ομόνοια σε σχέση με την Δανία: «Η Ομόνοια είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Ο κόσμος όμως δεν έχει υπομονή γιατί του έλειψαν οι επιτυχίες. Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό με ότι έζησα στη Δανία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ