aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦώτος Ιωάννου: «Ξέφυγαν με την επίθεση στον Λώρη, όχι άλλα λάθη»

Φώτος Ιωάννου: «Ξέφυγαν με την επίθεση στον Λώρη, όχι άλλα λάθη»

Για την επόμενη μέρα της Έκτακτης Εκλογικής Συνέλευσης της Ομόνοιας που βρήκε τα μέλη του σωματείου να δίνουν ισχυρή εντολή στο συνδυασμό του Λώρη Κυριάκου μίλησε στο ραδιόφωνο του «ACTIVE» ο Φώτος Ιωάννου.

Ο άνθρωπος που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλον, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Passing Game» και τον Πανίκο Θεοδοσίου, χαρακτήρισε κρίσιμες τις επόμενες μέρες, τόνισε ότι απαγορεύονται τα λάθη και κάκισε την συμπεριφορά μελών του συνδυασμού «Πορείας Αλλαγής» για τη συμπεριφορά τους στο τέλος της Συνέλευσης με τον προπηλακισμό του κ. Λώρη Κυριάκου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τι δουλειά κάνουν τα 15 μέλη του συμβουλίου

Αναλυτικά οι δηλώσεις Φώτου Ιωάννου

Για την πρωτιά στις ψήφους που έλαβε στη Γενική Συνέλευση: «Μετουσιώνεται η εκτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπο μου. Εγώ προσπαθώ να είμαι σωστός στη δουλειά μου και ο κόσμος εκτιμά και έχει κρίση».

Για την επόμενη μέρα της Συνέλευσης: «Χρόνος δεν υπάρχει. Θα πρέπει να τρέξουν οι διαδικασίες. Η ομάδα πρέπει να στελεχωθεί από τεχνικό διευθυντή, προπονητή, παίκτες και ο χρόνος πιέζει. Ψύχραιμα και νηφάλια θα συσταθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο και θα προχωρήσουμε. Είναι δύσκολες οι μέρες που έρχονται και πρέπει να δούμε τα πάντα με σοβαρότητα.

Είναι μια τεράστια επιτυχία του συνδυασμού, όμως θα πρέπει μετά αυτή η λαϊκή εντολή να σηκώσουμε τα μανίκια πάνω. Θα υπάρξει μια μεταβατική περίοδος γιατί θα τρέξει και το θέμα της εταιρείας και όλα θα πρέπει να γίνουν παράλληλα».

Διαβάστε επίσης: Αποχώρησε με συνοδεία… σεκιουριτάδων ο Λώρης

Πότε θα γίνει η πρώτη συνεδρία; «Σήμερα ή αύριο πρέπει να γίνει η συνεδρία για να καταρτιστεί στο συμβούλιο το σώμα».

Για τον απολογισμό του κ. Τζιωνή. «Το χρέος 16,8 εκατ. ευρώ δεν είναι μεγάλο νούμερο; «Αυτός ο αριθμός είναι μέχρι τις 31 Μαίου του 2017. Μέχρι το τέλος του μήνα ενδεχομένως να είναι ελαφρώς λιγότερο. Κάποιες βεβαιώσεις από Φόρο Εισοδήματος ήρθαν έξτρα. Θεωρώ ότι η μη συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη έφερε περισσότερο χρέος στο σωματείο».

Θα καλυφθεί σημαντικό χρέος από τον κ. Παπασταύρου; «Η πρόταση του κ. Παπασταύρου έχει αναλυθεί στον κόσμο. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν και άλλες ενημερώσεις. Τα σημαντικά και τα μεγαλύτερα ποσά που χρειάζεται η Ομόνοια θα καλυφθούν μέσα από την πρόταση του κ. Παπασταύρου».

Τι πρέπει να γίνει για να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος; «Άλλα λάθη πλέον δεν επιτρέπονται. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στις αποφάσεις που θα πάρουμε για τη διαχείριση των επόμενων χρόνων. Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι και δεν επιτρέπονται άλλα λάθη»

Ήταν έντονη Γενική Συνέλευση και στο τέλος υπήρξαν αντιδράσεις. Έφυγε με σεκιούριτι ο κ. Κυριάκου. «Η Γενική Συνέλευση ήταν η πιο μαζική στην ιστορία του σωματείου. Ο κόσμος δήλωσε παρών και μέσα σε δημοκρατικές διαδικασίες έγινε η εκλογή. Υπάρχει σεβασμός στην αντίθετη άποψη. Θα κακίσω τα όσα έγιναν στο τέλος. Τα παιδιά της Πορείας Αλλαγής ένιωσαν απογοήτευση γιατί ήθελαν να εκπροσωπηθούν στο συμβούλιο. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιληφθούν πως ξέφυγαν και αυτά δεν αρμόζουν στην ιστορία του σωματείου μας».

Ξεχώρισε η ατάκα του Λώρη Κυριάκου ότι θέλει να δει ξανά την Ομόνοια «βασίλισσα» και με γεμάτο γήπεδο: «Ήταν απόλυτα σωστή η κουβέντα του νέου προέδρου. Πραγματικά τα όσα βλέπουμε τελευταία με τις ταυτοποιήσεις και την απογοήτευση του κόσμου δεν μας αρέσουν. Ευελπιστούμε ότι με σωστές κινήσεις θα φέρουμε πίσω το χαμόγελο στον κόσμο της Ομόνοιας».

Πρώτες κινήσεις που θα γίνουν: «Πρώτα τεχνικό διευθυντή, μετά προπονητή και ακολούθως ποδοσφαιριστές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ