aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Φωτογραφίζεται» παραμονή του Μαργκάσα στην Ομόνοια

«Φωτογραφίζεται» παραμονή του Μαργκάσα στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Βρέθηκε στην έξοδο, με το ένα πόδι εκτός «Ηλίας Πούλλος», κι όμως η παραμονή του στο ρόστερ της Ομόνοιας, πλέον, είναι πολύ πιθανή. Η επιθυμία του Ρενάτο Μαργκάσα είναι ορατό να υλοποιηθεί μετά τη νέα συνάντηση που είχε με τον Άνχελ Γκόμεθ και η οποία δημιούργησε νέα δεδομένα με την περίπτωση του διεθνούς μεσοαμυντικού.

Διαβάστε επίσης: Η ενημέρωση στον Μαργκάσα, νέα δεδομένα και όλα πιθανά!

Παρόλο που το προηγούμενο διάστημα είχε λεχθεί ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι εκτός πλάνου και ενημερώθηκε γι’ αυτό ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του, στη νέα συνάντηση ειπώθηκαν άλλα. Ο Μαργκάσα ενημερώθηκε πως μετά από έρευνα που έκανε η εταιρεία και ο ίδιος ο Γκόμεθ για τα όσα του καταλογίστηκαν το προηγούμενο διάστημα και αποτέλεσαν λόγο για να τεθεί εκτός ομάδας από τον Πέτεφ σε καμιά περίπτωση δεν υιοθετούνται.

Διαβάστε επίσης: Selfie με τον Πάμπο και συγκινητικό μήνυμα από Μαργκάσα

Αντιθέτως, εκφράστηκε ο σεβασμός προς το πρόσωπό του. Του λέχθηκε πως η απόφαση για το μέλλον του θα του γνωστοποιηθεί σύντομα και στηρίζεται καθαρά σε αγωνιστικούς λόγους. Τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σίγουρα και όλα είναι πιθανά, με τον ποδοσφαιριστή να βρίσκεται σε αναμονή για την απόφαση της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης: «Η Ομόνοια συμφώνησε με τον Μανουέλ Μπεναβέντε»

Ωστόσο, μετά από την πιο πάνω εξέλιξη «φωτογραφίζεται» παραμονή του Μαργκάσα στο ρόστερ της Ομόνοιας, έστω κι αν δημιουργήθηκε αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό του από μια μερίδα του κόσμου της ομάδας. Ως γνωστόν, ο Πορτογάλος διατηρεί συμβόλαιο για ακόμη δυο σεζόν, μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Ο Γκόμεθ, παρόλο που δεν είπε την τελευταία λέξη, φέρεται να έκρινε πως ο Μαργκάσα μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή στο ρόστερ, κρίνοντας ιδιαίτερα την περσινή του παρουσία αφού ήταν ο κορυφαίος των πρασίνων όσο αγωνιζόταν, αλλά και το γεγονός ότι είναι πολυθεσίτης και έμπειρος.

Διαβάστε επίσης: Απάντηση Μαργκάσα σε Λόπες με… υπονοούμενα

Ο Ρενάτο Μαργκάσα είναι από το 2011 στην Ομόνοια. Κι αν τελικά γίνει οριστικά η ανατροπή και διατηρηθεί και για τα επόμενα δύο χρόνια στο ρόστερ, τότε θα φθάσει τα εννιά χρόνια παρουσίας του στο «τριφύλλι», κάτι που δεν είναι σύνηθες φαινόμενο στην εποχή μας, ιδιαίτερα για ξένους ποδοσφαιριστές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ