aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦιλιώτης όπως... ο Κατελάρης

Φιλιώτης όπως… ο Κατελάρης

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και τρίτο το τελευταίο διάστημα ο Ανδρέας Παναγιώτου ήταν στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας. Βασικός και αναντικατάστατος ο 21χρονος ακραίος αμυντικός έκανε και πάλι πολύ καλό παιχνίδι. Όσο αυξάνεται ο χρόνος συμμετοχής του είναι ξεκάθαρο πως αισθάνεται καλύτερα, είναι πιο άνετος στις κινήσεις του, αποφασιστικός στα μαρκαρίσματά του, ενώ προωθείται συχνά.

Ο Παναγιώτου, όπως στην αρχή της σεζόν ο Κατελάρης, ήθελε την ευκαιρία του. Τώρα που του δόθηκε, την άρπαξε από τα μαλλιά. Ο νεαρός είναι ταλαντούχος και ποδοσφαιριστής με τσαμπουκά και μπορεί σταδιακά να ανελιχθεί και η Ομόνοια να έχει έναν «δικό της» δεξιό μπακ, έναν ποδοσφαιριστή από την ακαδημία της. Λόγω της απουσίας του Κωνσταντινίδη για ακόμη μερικά παιχνίδια (υπολογίζεται να επανέλθει μέσα Φεβρουαρίου), ο Παναγιώτου θα είναι βασικό στέλεχος της Ομόνοιας.

Το κυπριακό στοιχείο παρατηρείται κάθε βδομάδα στην ενδεκάδα της Ομόνοιας και αυτό είναι ένα από τα θετικά της τρέχουσας σεζόν. Το Σάββατο στην ενδεκάδα ήταν τρεις Κύπριοι, οι Παναγή, Χριστοφή και Παναγιώτου, ενώ αγωνίστηκε ως αλλαγή ο Κύπρου. Είναι κάτι στο οποίο επενδύουν στην Ομόνοια, θέλοντας τα επόμενα χρόνια να έχουν την εμπειρία να αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ