aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΦιλικό Εθνικός-Ομόνοια: €10 το εισιτήριο, δεν θα ανοίξουν ταμεία

Φιλικό Εθνικός-Ομόνοια: €10 το εισιτήριο, δεν θα ανοίξουν ταμεία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας ενόψει του σαββατιάτικου φιλικού κόντρα στην Ομόνοια, στο οποίο μόνο 500 φίλαθλοι και από τις δυο ομάδες θα έχουν δικαίωμα να παρευρεθούν. Όπως ενημέρωσε η διοίκηση της προσφυγικής ομάδας, η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ.

«Το Σωματείο μας ενημερώνει ότι στον φιλικό αγώνα με την Ομόνοια Λευκωσίας θα μπορέσουν να εισέλθουν στο στάδιο μόνο 500 φίλαθλοι και από τις δυο ομάδες. Οι φίλοι της Ομόνοιας θα φιλοξενηθούν στην Ανατολική κερκίδα.

Δεν θα υπάρχουν ταμεία στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο (24.7.2020) στα γραφείο του Σωματείο από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 και θα γίνεται μόνο με την παρουσία κάρτας φιλάθλου. Γενική είσοδος 10 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών.

Παρακαλούμε τους φίλους των δυο ομάδων όπως τηρούν τα μέτρα προσωπικής υγιεινής και τις αποστάσεις κατά την είσοδο τους στο γήπεδο και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επιτηρητών ασφαλείας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ