aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Φίλε Μάκη, ήσουν κι εσύ ένας από εμάς»

«Φίλε Μάκη, ήσουν κι εσύ ένας από εμάς»

O υπό παραίτηση πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Πάρης Ανδρέου, αναφέρεται κι αυτός στον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου, ο οποίος ως γνωστόν αποχωρεί από τους ερυθρόλευκους για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ομόνοια.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Ανδρέου στο Facebook:

«Αγαπητοί φίλοι, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδίας το στενό μου συνεργάτη τα τελευταία χρόνια και φίλο Μάκη Παπαϊωάννου για την εξαιρετική δουλειά που έχει επιτελέσει στο σωματείο μας και για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Είμαι της άποψης ότι το σύνολο της δουλειάς ενός ανθρώπου δεν μπορεί να κριθεί με μεμονωμένες επιτυχημένες ή αποτυχημένες μετεγγραφές, αλλά από την συνολική εργασία, δουλειά και αποτελέσματα που είχε καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας του, και όσοι από εμάς ήμασταν κοντά στην ομάδα και στο ποδοσφαιρικό τμήμα τη θεωρούμε πέρα για πέρα επιτυχημένη.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έβαλες την ομάδα μας βαθιά στο πετσί σου και έγινες και εσύ ένας από εμάς και όχι ένας απλός εργοδοτούμενος. Αυτό μόνο εμείς το γνωρίζουμε που ήμασταν εκεί. Κανείς άλλος. Φίλε Μάκη σου εύχομαι ότι το καλύτερο στην νέα σου πρόκληση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ