aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦεύγουν 15 παίκτες από το «Ηλίας Πούλλος»

Φεύγουν 15 παίκτες από το «Ηλίας Πούλλος»

Αδειάζει από σήμερα το «Ηλίας Πούλλος» καθώς 15 ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τις επόμενες μέρες.

Η ενημέρωση της Ομόνοιας

Δεκαπέντε ποδοσφαιριστές μας πήραν κλήση στην εθνική τους ομάδα για τις υποχρεώσεις που ακολουθούν τις επόμενες μέρες.

Στην εθνική Κύπρου κλήθηκαν οι Ανδρόνικος Κακουλή, Λοΐζος Λοΐζου, Μαρίνος Τζιωνή, Νικόλας Παναγιώτου, Πάρης Ψάλτης και Φώτης Παπουλής. Η χώρα μας θα αντιμετωπίσει για την 7η και 8η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 την Κροατία (08/10) και τη Μάλτα (11/10).

Στην εθνική Ελπίδων της Κύπρου κλήθηκε ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους για το παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα, για τον 4ο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων 2023. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τρίτη 12 Οκτωβρίου.

Στην εθνική Νέων της Κύπρου πήραν κλήση οι Ανδρέας Ευαγγέλου, Κωνσταντίνος Χρήστου, Νικόλας Κυριακίδης, Μιχάλης Χριστοδουλίδης για τους δύο φιλικούς αγώνες κόντρα στην Ρουμανία στις 7 και 10 Οκτωβρίου.

Στην εθνική Ουγγαρίας κλήθηκε ο Άνταμ Λανγκ για τα παιχνίδια με την Αλβανία (09/10) και την Αγγλία (12/10).

Στην εθνική Σλοβακίας κλήθηκε ο Τόμας Χούμποτσαν για τους αγώνες με την Ρωσία (08/10) και Κροατία (11/10).

Στην εθνική Νιγηρίας κλήθηκαν οι Αμπντουλαχί Σέχου και Φράνσις Ουζόχο για τους αγώνες της χώρας τους απέναντι στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία στις 7 και 10 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ