aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦερέρα: «Θα έχουμε συνάντηση και ίσως υπάρξουν αλλαγές»

Φερέρα: «Θα έχουμε συνάντηση και ίσως υπάρξουν αλλαγές»

Ανοικτό το «παράθυρο» περαιτέρω μετεγγραφικής ενίσχυσης άφησε ο Γιανίκ Φερέρα, μιλώντας μετά το τέλος του ισόπαλου (0-0) με την Πάφος FC. Ο τεχνικός των πρασίνων ανέφερε πως μετά τον τραυματισμό του Κακουλλή και νοουμένου πως είναι τραυματίας και ο Χούπερ πιθανόν να προκύψουν αλλαγές στο ρόστερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για τον αγώνα με την Πάφος FC: «Νομίζω ότι σήμερα ήμασταν καλοί σε ό,τι αφορά ένταση, μαχητικό πνεύμα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Αλλά το ποδοσφαιρικό μας επίπεδο δεν ήταν αρκετά καλό για να κερδίσουμε . Παίξαμε με καλή ομάδα, δεν αρκεί η ένταση και η νοοτροπία, απαιτείται και επίπεδο ποδοσφαιρικό. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Με βάση την εμφάνιση πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τον βαθμό. Θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι σε μόλις λίγες μέρες κι είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

Για το γεγονός ότι η ομάδα αμύνθηκε στο δεύτερο ημίχρονο: «Δημιουργικά υστερήσαμε. Χάναμε την τελευταία πάσα. Η Πάφος FC είχε την κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε καλό αντίπαλο. Αν εξαιρέσω κάποια λάθη, αμυνθήκαμε πολύ καλά».

Για τον τραυματισμό του Κακουλλή: «Είναι ένας μυϊκός τραυματισμός. Θα περάσει από MRI. Φαίνεται πως θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες, αλλά δεν είναι κάτι σίγουρο».

Αν θα προκύψει κάποια μετεγγραφή: «Λαμβάνοντας υπόψη τον τραυματισμό του Κακουλλή και ότι ο Χούπερ είναι τραυματίας, θα κάνουμε μία συνάντηση με την ομάδα αύριο και έχουμε 1,5 ημέρα μπροστά μας για ποδοσφαιριστή. Ίσως να έχουμε αλλαγές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ