aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦερέρα: «Να μην αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα να καταστρέψει ότι φτιάξαμε»

Φερέρα: «Να μην αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα να καταστρέψει ότι φτιάξαμε»

Απογοητευμένος από την ήττα (1-2) της Ομόνοιας από τη Νέα Σαλαμίνα ο Γιανίκ Φερέρα, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως δεν θα πρέπει οι πράσινοι να αφήσουν αυτό το αποτέλεσμα να καταστρέψει ότι έφτιαξαν.

Όσα δήλωσε ο Γιανίκ Φερέρα:

Αρχικά είπε: «Συγχαρητήρια στη Νέα Σαλαμίνα για τη νίκη της. Προσπαθήσαμε δημιουργήσαμε όμως μας έλειπε η αποτελεσματικότητα. Ο αντίπαλος μπήκε δυο φορές στην περιοχή μας και πέτυχε δυο γκολ. Εμείς φτιάξαμε αρκετές προϋποθέσεις και πετύχαμε ένα γκολ, αυτή είναι η διαφορά. Πρέπει να αντιδράσουμε στη συνέχεια και να επανέλθουμε».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Ο Κασάμα μας είπε χθες ότι τραυματίστηκε. Ο Ανσαριφάρντ ήταν άρρωστος. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες που αγωνίστηκαν. Κάναμε νωρίς τις αλλαγές μας. Αναγκαστική η αλλαγή του Ψάλτη. Πιέσαμε, προσπαθήσαμε πολύ. Ήμασταν επικίνδυνοι στο τελευταίο δεκάλεπτο. Δεν ήταν εύκολο, αρκετοί παίκτες της Νέας Σαλαμίνας πίσω από τη μπάλα, ήταν οργανωμένος ο αντίπαλος».

Τι σημαίνει η ήττα στην προσπάθεια για καλύτερο πλασάρισμα και για «τη μάχη» της εξάδας: «Υπάρχουν ακόμη 6 ματς και 10 στη β΄ φάση. Πρέπει να επανέλθουμε ξανά. Να μην αφήσουμε αυτό το αποτέλεσμα να καταστρέψει ότι φτιάξαμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ