aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦερέρα: Μίλησε για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ, ιδιαίτερη αναφορά σε Κίτσο

Φερέρα: Μίλησε για Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ, ιδιαίτερη αναφορά σε Κίτσο

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα, το προηγούμενο με την ΑΕΛ και την παρουσία του Φώτη Κίτσου.

Όσα δήλωσε ο Γιανίκ Φερέρα:

Ποια είναι η γνώμη σου ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή; «Είναι σε καλή φάση και σε καλή φόρμα. Κέρδισαν δύο παιχνίδια στη σειρά. Έκαναν μερικές αλλαγές και είναι επικίνδυνοι. Το να πετυχαίνεις 4 γκολ απέναντι στην ΑΕΚ δείχνει ότι είσαι σε καλή φάση. Θα τους αντιμετωπίσουμε σε φάση όπου έχουν πιθανώς πολλή αυτοπεποίθηση, όμως έχουμε και εμείς πολλή αυτοπεποίθηση. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί και οι δύο ομάδες κέρδισαν τα πρόσφατα παιχνίδια. Θα είναι μια ενδιαφέρον αναμέτρηση».

Τι κρατάς και τι αφήνεις από το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ; «Θέλω να αφήσω τις βροχές! Ελπίζω η βροχή να μείνει στα σύννεφα και όχι στο γήπεδο την επόμενη φορά. Είμαι χαρούμενος που οι παίκτες μου πάλεψαν. Ήταν περισσότερη η “μάχη” από έναν απλό ποδοσφαιρικό αγώνα και οι παίκτες έδειξαν πολλά από άποψη χαρακτήρα κάτι που ήταν πολύ καλό και αναγκαίο μερικές φορές για να κερδίσεις ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Έδειξαν αυτό το στοιχείο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

Κλείνοντας ένα σχόλιο για τον Φώτη Κίτσο, που ψηφίστηκε ως ο MVP από τον κόσμο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ; «Ναι, τα πήγε καλά! Παρατήρησα ότι ένιωθε καλύτερα σαν ακραίος επιθετικός παρά σαν μπακ, αυτή ήταν η εντύπωση μου. Είμαι χαρούμενος γ’ αυτόν. Πρέπει να πω ότι πολλοί παίκτες είχαν καλή απόδοση σε αυτό το παιχνίδι, όχι πάντα από ποδοσφαιρικής άποψης αλλά από άποψη».


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ