aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦερέρα: Μίλησε για ΑΕΛ, ιδιαίτερη αναφορά σε Γιανέφσκι

Φερέρα: Μίλησε για ΑΕΛ, ιδιαίτερη αναφορά σε Γιανέφσκι

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιανίκ Φερέρα μίλησε στην κάμερα της ομάδας για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΛ. Αναφέρθηκε στον αγώνα με τους «γαλαζοκίτρινους» της Λεμεσού, καθώς και στον προηγούμενο απέναντι στη Δόξα.

Ο τεχνικός των πρασίνων έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Τσέντομιρ Γιανέφσκι, τον οποίο όπως τόνισε, έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν στο Βέλγιο.

Όσα δήλωσε ο Γιανίκ Φερέρα:

Εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ. Πώς το περιμένετε; «Το ξέρω ότι επαναλαμβάνω τον εαυτό μου κάθε εβδομάδα, αλλά θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως είναι όλα άλλωστε. Τον γνωρίζω λίγο τον προπονητή, τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον στο Βέλγιο. Η ομάδα του τα πάει πολύ καλά. Είναι πειθαρχημένοι, δεν δέχθηκαν τέρμα στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους, ενώ κέρδισαν τον ΑΠΟΕΛ. Βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, όμως το ίδιο ισχύει και για εμάς. Κερδίσαμε τα έξι από τα επτά τελευταία μας παιχνίδια. Επίσης, δεν δεχθήκαμε γκολ στους τρεις τελευταίους μας αγώνες. Οπότε, πιστεύω θα γίνει ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Ποια είναι η άποψη σας για τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στη Δόξα; «Κάναμε τη δουλειά μας. Σε κάποιες στιγμές παίξαμε πολύ καλά και σε κάποιες άλλες ήμασταν λίγο πιο… χαλαροί. Ίσως αυτό έγινε λόγω του αποτελέσματος. Σίγουρα αυτός είναι ένας τομέας που χρειάζεται να τον βελτιώσουμε. Να διατηρούμε 100% τη συγκέντρωση μας ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ