aekaelakritasanorthosisapoelapollonarisdoksakarmiotissasalaminaomonoiaolympiakosparalimnipafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦαβορί για μετεγγραφή στην Ομόνοια παίκτης του Ολυμπιακού Πειραιώς!

Φαβορί για μετεγγραφή στην Ομόνοια παίκτης του Ολυμπιακού Πειραιώς!

Στον «μύλο» δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό γύρω από την μετεγγραφολογία και φυσικά στην Ομόνοια δεν μπορούν να μπαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι στη διαδικασία διάψευσης των όσων λέγονται και γράφονται.

Νέο όνομα αυτή τη φορά και πάλι από Ελλάδα (τυχαίο;) και το Sportime.gr, ο Ελλαδίτης στόπερ Δημήτρης Νικολάου του Ολυμπιακού Πειραιώς, ο οποίος δεν βρήκε τις ευκαιρίες που ήθελε. Δυστυχώς γι’ αυτόν, το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και στην Έμπολι… Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, κατέληξε στο ιταλικό πρωτάθλημα και μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή της.

Όμως, επτά ματς πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην Ιταλία, ο Νικολάου ακόμη δεν έχει κάνει… σεφτέ. Πράγμα δύσκολο, καθώς η ομάδα του έχει τρεις στόπερ και έτσι, δεν είναι απλό πράγμα για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ειδικά από την στιγμή που παλεύει για την παραμονή της.

Mεταξύ άλλων τονίζεται καταληκτικά στο δημοσίευμα: «Αν ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, ίσως βοηθούσε να πάρει συμμετοχή, αλλά η Έμπολι είναι δύο βαθμούς από την παραμονή και θα δίνει μάχη ως το τέλος. Έτσι, ο ποδοσφαιριστής μάλλον αρχίζει από τώρα την… γύρα να ψάχνει για ομάδα. Και όπως αναφέρουν πηγές της στήλης «παρασκήνια» στο Sportime, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από την Κύπρο. Συνεργάτης του Πιέρ Ισά, τον έχει προτείνει ήδη στην Ομόνοια και πηγές της στήλης λένε πως το σκέφτονται για το καλοκαίρι. Τώρα οι πιθανότητες να γίνει το deal; Σύμφωνα με την στήλη, την δεδομένη στιγμή είναι 50-50».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ