aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦάρος η Μπατούμι

Φάρος η Μπατούμι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η Ομόνοια την προσεχή Πέμπτη καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα. Μ’ ένα γκολ στο ΓΣΠ θα επέλθει πλήρης ισορροπία και απ’ εκεί και πέρα όλα γίνονται.

Άλλωστε, η Ομόνοια έδειξε, με τις όποιες αδυναμίες της, πως είναι ικανή και να σκοράρει (κάτι που δικαιούτο στην Ιερουσαλήμ) και να πάρει τη νίκη-πρόκριση. Οι πράσινοι και πέρσι κλήθηκαν να ανατρέψουν το εις βάρος τους επίσης 1-0 από την Μπατούμι, για τον 1ο προκριματικό γύρο.

Πήραν τη νίκη με 2-0 στο ΓΣΠ και μαζί την πρόκριση. Γιατί όχι και φέτος; Σαφώς και ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος, όμως με προσπάθεια, καθαρό μυαλό, πίστη και αποφασιστικότητα γίνεται.

Από εκεί και πέρα, ιταλική θα είναι η σφυρίχτρα στον επαναληπτικό του ΓΣΠ. Η ΟΥΕΦΑ όρισε τους διαιτητές και παρατηρητές του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την Μπεϊτάρ, που θα διεξαχθεί την προσεχή Πέμπτη στο ΓΣΠ (19:30).

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ιταλός Νταβίντ Μάσα. Θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Φαμπιάνο Πρέτι και Φίλιπο Βαλεριάνι. Τέταρτος ορίστηκε ο Κλαούντιο Γκαβιλούτσι. Παρατηρητής διαιτησίας ο Βέλγος Γκάι Γκόεθαλς και παρατηρητής αγώνα ο Άγγλος Μάικλ Άπλεμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ