aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανιέρος: «Η Ομόνοια θυμήθηκε τώρα να βγάλει το χουλιγκάνι της»

Φανιέρος: «Η Ομόνοια θυμήθηκε τώρα να βγάλει το χουλιγκάνι της»

Άμεση παρέμβαση του προέδρου του Ερμή, Λούκα Φανιέρου, μετά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας. Ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» μίλησε στον Super SportFM και αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Νίκο Νταμπίζα.

Αναλυτικά: ««Με εκπλήσσουν τα όσα ανέφερε ο πρόεδρος της Ομόνοιας. Πρέπει να είναι μεγάλο το μαράζι του. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι κοντή η μνήμη του σύμφωνα με το βίντεο που έβγαλε. Να έχουν την τόλμη να αναλαμβάνουν την ευθύνη τους. Πάντα αδικούμαστε. Έχω και εγώ έχω πολλές φάσεις που η Ομόνοια είχε εύνοια.

Πέρσι μας έκοψε τέσσερεις φορές οφ σάιντ πίσω από το κέντρο, έδωσε πέναλτι εναντίον μας στο  92′ για να μας νικήσει. Με τη Δόξα νίκησαν με γκολ που η μπάλα πέρασε την μπάλα ένα μέτρο έξω. Έχουμε και εμείς αντίλογο αλλά δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Όπως σεβόμαστε την Ομόνοια, να σέβονται τον Ερμή και θυμήθηκαν τώρα να βγάλουν το χουλιγκάνι τους. Ο Ερμής θα είναι μέσα στα πόδια τους. Εμείς δεν θα δώσουμε τα βίντεο, αλλά δεν θα τα δώσουμε γιατί δεν είμαστε ρουφιάνοι.

Εγώ δεν θα τα δώσω επειδή δεν είναι δικό μου το τηλέφωνο. Πέρσι που νίκησε η Ομόνοια με 1-0, χτύπησαν τον αντιπρόεδρο μου, τον Κεϊτά, τον Πίνα, βρήκα τον σεκιούριτι εγώ, παραδέχθηκε αυτός, κάναμε μία επιστολή και τη στείλαμε στην επιτροπή.

Εμείς είμαστε πάντα φίλοι με την Ομόνοια, αλλά αυτή δεν μας θέλει φίλο της. Δεν κατέχω το βίντεο, αλλά το είδα. Μπορεί να αδικήθηκε η Ομόνοια σε 2-3 φάσεις, κάποτε είναι το ΑΠΟΕΛλί, πως το λέτε, κάποτε ο Ερμής, κάποτε η ΑΕΛ. Αλλά κάποτε όλοι έχουν την εύνοια της διαιτησίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ