aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΡΜΗΣΦανίερος: «Αν ήμουν στην Ομόνοια; Τσάμπιονς Λιγκ!»

Φανίερος: «Αν ήμουν στην Ομόνοια; Τσάμπιονς Λιγκ!»

Ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Cytavision, «Ώρα Για Μπάλα» και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για την Ομόνοια και τις προβλέψεις του για την πορεία των πρασίνων στο μέλλον.

Αναλυτικά ανέφερε: «Αποτυχία η φετινή χρονιά. ‘Οταν η Ομόνοια είναι στην 6η θέση δεν είναι αποτυχία; Νομίζω του χρόνου θα πάνε καλύτερα, αυτό που γίνεται είναι λυπηρό να μοιραστεί η ομάδα (σ.σ. αναφέρεται στον κόσμο). Έπρεπε να το δουν καλύτερα οι αρμόδιοι, δίχασε την Ομόνοια να γίνει δεύτερη η ομάδα. Πιστεύω ότι τη νέα χρονιά θα είναι καλύτερη. Ο κ. Παπασταύρου έχει το χρήμα, φέτος ήταν η πρώτη του χρονιά. Πιστεύω έμαθε από τα λάθη του και αφού έχει τα λεφτά θα τα καταφέρει».

Διαβάστε επίσης: Φανιέρος: «Είχα την ευκαιρία να πάω στην Ομόνοια και σε άλλες ομάδες»

Αν ήταν ο ίδιος πρόεδρος στην Ομόνοια, ποιος θα ήταν ο στόχος του: «Τσάμπιονς Λιγκ από το καλοκαίρι πριν αρχίσω, λείπει η Ομόνοια μέσα στην Ομόνοια, αυτό συμβαίνει. Εάν ενωθεί με τον κύριο Παπασταύρου που έχει λεφτά, θα έχουν πρόβλημα όλοι, και ο ΑΠΟΕΛ και ο Απόλλωνας. Θέλει να δει την Ομόνοια δυνατή ο κύριος Παπασταύρου. Ο Λάρκου πιστεύω είναι καλή επιλογή, αλλά δίχως τον κόσμο της δεν γίνεται. Ότι κάνουν είναι κακό για την Ομόνοια, θέλει συναντήσεις και διαβουλεύσεις. Άμα ενωθούν, όλοι όσοι είναι εναντίων τους θα έχουν πρόβλημα».

Διαβάστε επίσης: Φανιέρος για Ουζόχο: «Δεν τα πάω καλά με τον Απόλλωνα…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ