aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑFan Club Λακατάμιας: «Ετοιμάζουμε ακόμα μια μαγική εκδρομή…»

Fan Club Λακατάμιας: «Ετοιμάζουμε ακόμα μια μαγική εκδρομή…»

Το Fan Club Λακατάμιας μέσω ανάρτησης στο Facebook ενημερώνει πως θα δώσει το παρών του στον αγώνα της Ομόνοιας απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά: «Μάγκες, επικοινωνούμε σήμερα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον αγώνα της Κυριακής. Η Ομόνοια αγωνίζεται στο γήπεδο ‘’Αμμοχωστος’’ και εμείς ετοιμάζουμε ακόμα μια μαγική εκδρομή με λεωφορείο για να βρεθούμε στο πλευρό της ομάδας μας. Όσοι ενδιαφέρεστε να μας ακολουθήσετε παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα. Εισιτήρια θα εξασφαλιστούν μόνο για όσους μας ακολουθήσουν με το λεωφορείο μας.

Υ.Γ: Είστε πραγματικά μια μικρομεσαία ομάδα και δεν αξίζει ο κόσμος της Ομόνοιας να ασχολείται με μερικές δεκάδες ατόμων οι οποίοι παίρνουν οδηγίες και τις εκτελούν για να νιώσουν δυνατοί οπαδικά.

Υ.Γ2: Λεπτομέρειες για την αιμοδοσία του συνδέσμου μας σε αυριανή ανακοίνωση εις μνήμη ίσως του πιο πιστού οπαδού της ομάδας μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ