aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΦάκελος ενίσχυση: Ψάχνει για τρεις θέσεις

Φάκελος ενίσχυση: Ψάχνει για τρεις θέσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Υπάρχει ξεκάθαρη θέση της διοίκησης για να στηριχθεί το έργο του προπονητή. Ο Πάμπος Χριστοδούλου θα επιδιώξει μέσα από εσωτερικές κινήσεις αλλά και τη δουλειά στις προπονήσεις μέχρι και τον Δεκέμβριο, να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του. Ακολούθως, τον Ιανουάριο, θα γίνουν και προσθαφαιρέσεις, ώστε να αλλάξει προς το καλύτερο το «τριφύλλι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», εδώ και μέρες άρχισε μια προσπάθεια εντοπισμού μετεγγραφικών στόχων που αφορούν σε τρεις θέσεις: τερματοφύλακα, ανασταλτικού και επιτελικού μέσου. Θέσεις που «πονά» η ομάδα, ιδιαίτερα οι δύο πρώτες, και «φωνάζει» ότι θέλει ενίσχυση.

Ήδη έχουν εντοπιστεί κάποιες περιπτώσεις και αξιολογούνται, ώστε το τεχνικό τιμ να είναι έτοιμο να κινηθεί έγκαιρα και οι ποδοσφαιριστές να είναι σε θέση να βοηθήσουν με το «καλημέρα» στο νέο χρόνο. Είναι και η περίπτωση Κάι. Εφόσον πάρει θέση στο ρόστερ θα αποτελέσει την τέταρτη μετεγγραφή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ