aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦαμπιάνο: Το ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός και αυτό που ζητά η Ομόνοια

Φαμπιάνο: Το ποσό που προσφέρει ο Ολυμπιακός και αυτό που ζητά η Ομόνοια

Δημοσίευμα του sdna.gr επικαλείται ρεπορτάζ της εφημερίδας Sportime, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός Πειραιώς προσφέρει στην Ομόνοια 300.000 ευρώ για την απόκτηση του Φαμπιανό. Ωστόσο, σημειώνεται πως το «τριφύλλι» αξιώνει κοντά στις 800.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει:

«Μετά την συμφωνία για τον Πιέρ Κουντέ, ο Ολυμπιακός προχωρά για την απόκτηση του Φαμπιάνο.
Οι Πειραιώτες θέλουν να είναι έτοιμοι σε περίπτωση πώλησης του Ζοσέ Σα και η Sportime αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός «φουλάρει» για την απόκτηση του Φαμπιάνο.

Όπως σημειώνεται, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν καταθέσει προσφορά ύψους 300.000 ευρώ στην Ομόνοια, όμως οι Κυπρίοι επιθυμούν να λάβουν μεγαλύτερο ποσό, που θα ακουμπά τις 800.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον παίκτη, που μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και ίσως πιέσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ