aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΦαμπιάνο, ένας... επαγγελματίας ΜVP!

Φαμπιάνο, ένας… επαγγελματίας ΜVP!

Πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola αναδείχτηκε ο τερματοφύλακας της Ομόνοιας Φαμπιάνο με δυο πέναλτι στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο Φαμπιάνο έλαβε το τρόπαιο του MVP πριν την απονομή του Κυπέλλου.

Ο θεσμός του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola, άρχισε το 2017 – 2018 και η ανάδειξη του γίνεται με τις ψήφους των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, τους Ομοσπονδιακών μας προπονητών Ανδρών και Ελπίδων και την επιτροπή της Σχολής Ποδοσφαίρου ΚΟΠ.

Ο MVP της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος, ο άνθρωπος που με τις αποκρούσεις του στα πέναλτι στα παιχνίδια με Ερυθρό Αστέρα (το καλοκαίρι του 2020) και Φλόρα Ταλιν (το καλοκαίρι του 2021) οδήγησε την Ομόνοια στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ αντίστοιχα και χάρισε το Σούπερ Καπ (κόντρα στην Ανόρθωση), ήταν για άλλη μια φορά ο πρωταγωνιστής σε επιτυχία των πρασίνων.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας απέκρουσε τα πέναλτι των Ζάκπα και Περατικού, ενώ ο Χουντόμπιακ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι. O έμπειρος πορτιέρε αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του ματς, όμως έσφιξε τα δόντια, έμεινε στο παιχνίδι και έβαλε το… χεράκι του ώστε η Ομόνοια να στεφθεί κυπελλούχος Κύπρου για 15η φορά στην ιστορία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ