aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΈζρα για Ομόνοια: «Πήγαιναν στο ξενοδοχείο και εγώ έλειπα»

Έζρα για Ομόνοια: «Πήγαιναν στο ξενοδοχείο και εγώ έλειπα»

Ο Χεν Έζρα «έσπασε» τη σιωπή του και παραχώρησε την πρώτη μεγάλη συνέντευξη σε Μέσο Ενημέρωσης του Ισραήλ μετά τον επαναπατρισμό του. «Ο Χεν Έζρα σπάει τη σιωπή του: “Ποτέ δεν είπα ότι σκέφτηκα να αποσυρθώ εξαιτίας της θρησκείας μου”», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της sport1.co.il, όπου ο Ισραηλινός εξτρέμ παραχώρησε τη συνέντευξη.

O 31χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για όλους και για όλα. Τις δύσκολες μέρες στην Χάποελ Μπερ Σεβά τις οποίες χαρακτήρισε ντροπιαστικές, την επιστροφή στη Νετάνια, όπου θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος της καριέρας του, τη θρησκεία και φυσικά το πέρασμα από την Ομόνοια.

Ο Έζρα ξεκαθαρίζει πως ουδέποτε έχει πει ότι θα κλειστεί σε μοναστήρι όταν ολοκληρώσει την καριέρα του, όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε προ μηνών. Ο ταχύτατος εξτρέμ χαρακτήρισε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ως την χειρότερη περίοδο της καριέρας του. Όπως αποκάλυψε ο Έζρα το περασμένο καλοκαίρι όταν αποχώρησε από την Μπερ Σεβά ήθελε να επιστρέψει στην Μακάμπι Νετάνια, όμως οι επαφές δεν καρποφόρησαν και αναγκαστικά κοίταξε τις εναλλακτικές προτάσεις που υπήρχαν και έτσι κατέληξε στην Ομόνοια έχοντας επίγνωση των δυσκολιών λόγω των παραδόσεων που επιβάλλει η θρησκεία του.

Διαβάστε επίσης: Η πιο… ακριβή ενδεκάδα του κυπριακού πρωταθλήματος

«Λόγω της θρησκείας μου, είχα παλέψει για να κερδίσω τα Σάββατα μου. Είναι αλήθεια πως αν είχα την ευκαιρία να επιλέξω, θα επέλεγα την Νετάνια. Η καρδιά μου ήθελε τη Νετάνια», απάντησε ο Έζρα σε ερώτηση που δέχθηκε αν πήγε με βαριά καρδιά στην Ομόνοια και ακολούθως αναφέρθηκε στα προβλήματα που προέκυψαν κατά την παρουσία του στο «τριφύλλι».

«Άρχισα καταπληκτικά. Υπέγραψα το σημείο με την θρησκεία μου. Ήξερα ότι θα προέκυπταν προβλήματα, αλλά πολλές φορές δεν συνειδητοποιείς στο μυαλό σου τι πραγματικά θα προκύψει. Πριν το ζήσω πίστευα ότι θα λειτουργούσε, αλλά ξαφνικά έρχεται μπροστά σου. Την Παρασκευή η ομάδα είχε προπόνηση το απόγευμα και εγώ πήγαινα το πρωί. Μετά πήγαινε σε ξενοδοχείο και για μάθημα. Εγώ δεν ήμουνα μαζί τους. Τον είχαν αποδεχθεί, αλλά δεν πίστευαν ότι θα επηρέαζε. Όταν μου τηλεφώνησαν για να με ενημερώσουν πως θα αποχωρήσω δεν είπαν κάτι εξαιτίας της θρησκείας μου. Μάλιστα, μου είπαν ότι είμαι ταλαντούχος ποδοσφαιριστής».

Διαβάστε επίσης: Αισιοδοξία για εφαρμογή του πλάνου ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ