aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΈξι από τα 12 κρούσματα στην Κύπρο σχετίζονται με το ποδόσφαιρο

Έξι από τα 12 κρούσματα στην Κύπρο σχετίζονται με το ποδόσφαιρο

Το Υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι, σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε σήμερα η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης από συμβαλλόμενα εργαστήρια, από σύνολο 3,338 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν 12 νέα περιστατικά της νόσου COVID-19.

Από αυτά τα έξι σχετίζονται με το ποδόσφαιρο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, έναν ποδοσφαιριστή του ΑΣΙΛ Λύσης, δύο επαφές από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας, ένα άτομο είναι επαφή από το επαγγελματικό περιβάλλον ατόμου που έχει ανακοινωθεί ως θετικό στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Άχνας και ένα άτομο επαφή από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

– 1 x πρόγραμμα ελέγχου 3,000 ατόμων στην Επαρχία Λάρνακας: Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ΑΣΙΛ Λύσης. Αναφέρει ότι είχε καταρροή.

– Το 2ο άτομο είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας που εντοπίστηκε μετά από επανέλεγχο που έκανε η ομάδα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και της ΟΥΕΦΑ.

– Τα 2 άτομα είναι επαφές από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Άχνας.

– Ένα άτομο είναι επαφή από το επαγγελματικό περιβάλλον ατόμου που έχει ανακοινωθεί ως θετικό στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών των ποδοσφαιριστών του Εθνικού Άχνας.

– Το 4ο άτομο είναι επαφή από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, του οποίου είχαν ανακοινωθεί ως θετικά περιστατικά άλλα δύο άτομα από το οικογενειακό του περιβάλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ