aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΕξακολουθούν να αναφέρουν τον Μπεργκ, αλλά απομακρύνεται για τη Σταντάρ

Εξακολουθούν να αναφέρουν τον Μπεργκ, αλλά απομακρύνεται για τη Σταντάρ

Δίνουν και παίρνουν τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο αναφορά με τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Μισέλ Πρεντ’ Ομ στον πάγκο της Σταντάρ Λιέγης. Φαίνεται πως ο 61χρονος προορίζεται για Αθλητικός Διευθυντής στην ομάδα του Κωνσταντίνου Λαΐφη, με τη διοίκηση να ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του, όμως τίποτα ακόμη δεν είναι δεδομένο.

Τα βελγικά ΜΜΕ εξακολουθούν να κάνουν αναφορά στους προπονητές που βρίσκονται στα υπόψη ανάμεσά τους και ο Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος θυμίζουμε ότι υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο με την Ομόνοια για ακόμη ένα χρόνο, ωστόσο νέα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το φαβορί για να αναλάβει τα ηνία είναι ο Μπαγιέ Λεγιέ.

Ο 37χρονος Σενεγαλέζος παλαίμαχος άσος των βελγικών γηπέδων, είναι αυτή τη στιγμή βοηθός προπονητή στη Σταντάρ Λιέγη ωστόσο δεν έχει ακόμη το δίπλωμα προπονητικής, όμως αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα, καθώς ο Τρικ Έρικ Ντέφλαντ που θα είναι το τιμ διαθέτει το απαραίτητο δίπλωμα και θα λειτουργεί μαζί του ως τεχνικό δίδυμο.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Χένινγκ Μπεργκ απομακρύνεται από τους υποψηφίους της βεγλικής ομάδας, εξέλιξη θετική για την Ομόνοια που ούτε να σκεφτεί δεν θα ήθελε ότι θα χάσει τον Νορβηγό κόουτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ